Celebrity News

Katarina Grujić: Dečko treba da me zavede mozgom, a ne izgledom

Katarina Grujić: Dečko treba da me zavede mozgom, a ne izgledom

Katarina Grujić poznata je po burnim ljubavnim vezama, a ono što je sigurno jeste da je pored sebe uvek imala atraktivne muškarce. Ipak, pevačica smatra da to nije najbitnije u muško ženskom odnosu i priznaje da nije imala uvek srećne izbore.

Na našu konstataciju kako joj devojke uvek sugerišu da ume da izabere super dečka koji pritom odlično izgleda, Kaća nije bila oduševljena.

- Pa nije baš uvek. Ali dobro. Da je dobar, ne bi bio bivši. Moj sadašnji dečko je najsavršeniji i najzgodniji - priča Kaća za "Kurir" i otkriva kakav odnos ima sa novim izabranikom.

- Mi volimo da imamo zdrav i čist odnos i kod nas nema autoriteta. Ne bih mogla da budem sa nekim ko mi nešto brani, niti bih ja njemu nešto branila. Volim da komandujem samo u svom poslu, repertoaru.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) дана 28. Окт 2018. у 3:24 PDT

Grujićeva otkriva i šta muškarac koji želi nju da zavede treba da ima i kaže da joj novac nije bitan.

- Dečko treba da me zavede mozgom, a ne izgledom. Treba da me drži čvrsto, da ne odem kod drugog muškarca. Ali nikada se nije desilo da prevarim dečka. Inače, ne bi mi smetalo da moj muškarac zarađuje manje od mene. Ne znam zašto ljudi imaju problem sa time. Ako se zaljubite u vozača autobusa, pekara. Čoveka ne određuje ni odelo ni posao. Ne gledam ko koliko ima novca - iskrena je Katarina.

Na pitanje kako komentariše izjavu svoje koleginice Stoje Novaković da ona radi ali da nije deo estrade, pevačica se složila sa njom.

- Ni ja nisam deo estrade. Ne izlazim na mesta na koja kolege idu iz tog razloga jer sam iz Beograda i to što neki sada prolaze ja sam prolazila kada sam bila mlađa. Tako da ništa ne može da me fascinira, ne idem na fensi mesta gde idu poznati. Ja volim neku kafanu gde ima dobra klopa i dobra rakija - kaže Kaća.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) дана 4. Окт 2018. у 8:12 PDT