Celebrity News

Danilo Anđušić morao da se ODVOJI od sina nakon njegovog rođenja

Danilo Anđušić morao da se ODVOJI od sina nakon njegovog rođenja

Košarkaš otkriva za “Blic” kako su on i njegova supruga došli na ideju da sinu daju ime Filip i dodaje da je biti otac neverovatan osećaj...

Jedan od najuspešnijih sportskih parova početak novembra pamtiće kao najsrećniji period u životu. U utorak, 8. novembra, streljačica Ivana Maksimović rodila je sina kojem su ponosni roditelji dali ime Filip. Iako dugo nisu želeli da govore o tome kako će se beba zvati, Danilo za Blic otkriva da su ipak imali više spremljenih imena za devojčicu nego za sina.

https://www.instagram.com/p/BpejyEjgP9O/

- Od početka smo znali. To je ime koje se i njoj i meni dopalo od samog starta kada smo pričali o muškoj deci. Moram da priznam da smo više imena imali spremljenih za devojčicu. Međutim, otkako smo saznali da je u pitanju dečak, ime Filip je bila prva opcija i na kraju ostala jedina. Razmatrali smo sve moguće, ali nismo uspeli da nađemo neku koju bismo povezali sa našim sinom. Jednostavno, do sada nismo hteli da pričamo o tome jer smo sačekali da to bude zvanično, da ga prijavimo i da to bude njegovo zvanično ime. Zato smo sačekali ovaj momenat - kaže nam ponosni otac, košarkaš Danilo Anđušić.

Inače, Danilo je zbog novog angažmana odmah nakon Ivaninog porođaja morao da otputuje u Bosnu, gde je potpisao ugovor sa Igokeom. Ipak, to da ne sprečava da čitav dan bude u komunikaciji sa suprugom, koja mu šalje fotografije malenog dečaka.

- Osećaju se odlično i mama i beba, kao i ja. Osećaj je neverovatan. Svakim danom on se menja, gledamo ga kako raste, to je neprocenjivo i to su momenti koji će zauvek ostati u sećanju. Ulepšao nam je život. Sticajem okolnosti, ja sam već morao da odem jer sam pronašao angažman, ali blizu sam kuće i uskoro će mi se pridružiti. Ponovo će biti sve lakše - kaže nam Danilo.

https://www.instagram.com/p/BqNPNRtjpJH/

Ivana Maksimović napisala je na društvenim mrežama da je dečak tatina kopija.

- Tata je definitivno dobio konkurenciju i svoju kopiju, a mama čitav svet u jednom malom anđelu. Dobrodošao, sine, u našu divnu porodicu! - napisala je Ivana Maksimović na Instagramu.

Ivana pauzirala sa treninzima

Iako streljačica do poslednjeg momenta nije znala da li će pauzirati sa treninzima dok se ne porodi, ipak je odlučila da sa streljaštvom nastavi tek kada se porodi, ali i kada beba bude dovoljno zrela da samostalno funkcioniše. Do tada, popularna sportistkinja biće na porodiljskom.