Celebrity News

TRAŽE SUROGAT MAJKU: Gven Stefani na pragu ŠESTE decenije želi dete!

TRAŽE SUROGAT MAJKU: Gven Stefani na pragu ŠESTE decenije želi dete!

Slavna pevačica i njen momak imaju nameru da osnuju porodicu.

Američka pevačica Gven Stefani i njen dečko, pevač Blejk Šelton, u finalnoj su fazi potrage za surogat majkom svog prvog deteta.

Gven (49) i sedam godina mlađi Blejk odlučili su se na veliki korak u vezi, žele postati roditelji, a s obzirom na to koliko Gven ima godina, u potrazi su za savršenom majkom koja će nositi dete umesto nje.

- Gven je izuzetno važno da Blejku podari biološko dete, a on je jako uzbuđen - izjavio je neimenovani izvor za "Ju Es Vikli".

- Trenutno su u finalnoj fazi biranja žene koja će nositi njihovo dete. Iako je Blejk Gveninim sinovima, Kingstonu, Zumi i Apolu, koje je dobila u braku s rokerom Gevinom Rosdejlom, poput oca, želi imati svoje dete - otkrio je izvor.

https://www.instagram.com/p/BqEluCQFLOv/?utm_source=ig_embed

Blejk, koji je 2017. godine proglašen najseksi muškarcem na svetu, nekoliko je puta izjavio kako obožava Gvenine sinove.

Lako je zaljubiti se u tu decu. Posebni su", priznao je Blejk.

Blejk iza sebe ima dva propala braka, jedan sa pevačicom Mirandom Lambert, a drugi s Kajnet Gern, ali nije se ostvario za sada kao otac.

Gven i Blejk u vezi su tri godine ali još uvek je nisu krunisali brakom, do čega će verovatno doći ukoliko se ostvare u bliskoj budućnosti kao roditelji.