Celebrity News

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić o MEZIMICI: Nina nas gane pevanjem kroz kuću

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić o MEZIMICI: Nina nas gane pevanjem kroz kuću

Pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić pripadaju onim bračnih parovima koji harmoničnim načinom života daju primer budućim partnerima kako da, uprkos turbulentnom vremenu u kojem živimo, opstanu i budu posvećeni kako privatnom tako i poslovnom životu. Centar njihovog sveta je mezimica Nina, s kojom provode svaki slobodan trenutak, želeći da je izvedu na pravi put, a vodeći se postulatima da bude kulturna, vaspitana, ne namećući joj svoje želje.

- Nina se stidi javno da peva. No, kada je sa nama sama, pokazuje talenat za pevanje - kaže za “Blic” Jelena Tomašević, a Ivan Bosiljčić dodaje da je bogu zahvalan na tome.

- Ne znamo da li će krenuti mojim stopama. Nina kaže: “Ja sam matematičarka” - kaže kroz osmeh Jelena.

I dok pažljivo sluša suprugu, Ivan se prisetio situacije koja se desila pre nekoliko dana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Bosiljcic (@ivanbosiljcicofficial) on Nov 1, 2018 at 9:40am PDT

- Idemo u školu i kaže nam učiteljica da je Nina izrazila veliki matematički talenat, možda veći nego svi ostali. Pogledali smo se i rekli: „Okej, sada ćemo da vidimo šta ćemo sa tim.” Samo neka raste, neka se razvija. Učimo je da svaki svoj talenat neguje - objašnjava Ivan, koji će podržati ćerku kada dođe vreme da odabere zanimanje kojim želi da se bavi.

Jelena, koja je boravila nekoliko dana na Zanzibaru, s nestrpljenjem je čekala da se vrati kako bi zagrlila Ninu, ali i supruga Ivana.

- Trenutno smo u fazi kada Nina nas gane pevanjem kroz kuću. Svakog dana se nešto novo peva, neka druga pesma. To je nešto u čemu Ivan i ja trenutno uživamo. Onda mi krenemo da pevamo sa njom. Ona je izvor naše radosti - kaže Jelena.

Ivan obožava kada je u kući raspevana atmosfera, pa uživa dok sluša svoje devojke.

- Bilo je božanstveno kada je Jelena učila Ninu da peva: „Negde iznad duge”. Ja sam bio na spratu i slušam i mislim se ovo je raj - ističe Ivan, dodajući da Nina ima ozbiljan talenat za pevanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Bosiljcic (@ivanbosiljcicofficial) on Jul 30, 2018 at 7:46am PDT

Na pitanje da li su romantični po prirodi, Jelena kaže:

- Ako pitaš u smislu umetnosti, onda smo ljudi koji poštuju kvalitet, originalnost i autentičnost.

Na ove reči se nadovezuje Ivan:

- Ja sam prvo praktičan, pa obezbedim kasnije neki romantičan momenat.

Ivan Bosiljčić dosta radi kako u Srbiji tako i inostranstvu. Uskoro bi trebalo da ode za Rusiju, gde ga očekuju snimanja.

- Već peti, šesti projekat me čeka tamo. Videćemo kada će doći interes da naše televizije prikažu nešto sa tog tržišta. Ako mene pitate, bilo šta što dolazi s tog podneblja bi bilo korisno publici i televiziji zbog rejtinga. To se pokazalo sa Miloševim filmom i televizijskom serijom “Kuhinja”. Nadam se da će publika imati prilike da vidi šta radim tamo - kaže on.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Bosiljcic (@ivanbosiljcicofficial) on Aug 14, 2018 at 5:21pm PDT