Celebrity News

Svetlana Ražnatović: Moj SIN je PREMLAD ZA BRAK, ali to je SAMO FORMALNO, bitna je ljubav

Svetlana Ražnatović: Moj SIN je PREMLAD ZA BRAK, ali to je SAMO FORMALNO, bitna je ljubav

Iako nije ljubitelj planina, kao ni zimskih sportova, pevačica Svetlana Ražnatović je ipak odlučila da na Jahorini 1. decembra, priredi jedan veliki spektal za svoju vernu publiku.

- Ja ne volim planine jer sam jako zimogrožljiva, više volim leto, Sunce, plaže, ali nemam ništa ni protiv planine. Moja deca ih obožavaju, cele zimske sezone su na Kopaoniku. Ne znam da skijam, ali vreme na planinama provodim uglavno šetajući - rekla je Ceca i dodala:

- Nastup na Jahorini se neće razlikovati od ostalih mojih nastupa, gde god da nastupam bitna mi je energija koju dajem svojoj publici i da se stoprocentno dam, tako da moja publika bude zadovoljna - s osmehom je rekla pevačica.

Dobro je poznato da Veljko i Anastasija često odlaze na nastupe sa svojojm majkom, ovog puta će napraviti izuzetak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Svetlana CECA Ražnatović ? (@cecaraznatovic_star) on Nov 23, 2018 at 10:16am PST

- Veljko i Anastasija neće otići sa mnom na Jaharinu zbog svojih obaveza, Veljko će imati borbu za Zlatnu rukavicu - kaže ona, i osvrće se i na njegovu nedavnu veridbu sa Bogdanom Rodić.

Ceca ne krije oduševljenje zbog njegovog poteza, mada smatra, da su njih dvoje poprilično mladi za brak.

- Zadovoljna sam snahom, ona je dobro dete, iz dobre i zdrave porodice. Takođe, i Anastasijin dečko je jako fin i pristojan, on je iz Vojvodine, a oni su tamo svi takvi - otkrila je ponosna mama, pa nastavila:

- Veljku je ovo najduža i najozbiljnija veza, ja se ne mešam, mislim da su mladi, ali brak je samo jedna formalnost, bitna je ljubav.

- Nema potrebe da budem storga svekra ni prema snajki, ni prema zetu, tu samo treba da postoji obostrano poštovanje i uvažavanje - zaključila je Ražnatovićka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ACE ?? Српски Ас (@veljkoraznatovic) on Nov 16, 2018 at 3:43pm PST