Celebrity News

Originalan poklon koji je Kejt dala princu Hariju nasmejao Britaniju! (FOTO)

Originalan poklon koji je Kejt dala princu Hariju nasmejao Britaniju! (FOTO)

Šta će kupiti kome za Božić, smišlja se tokom cele godine, a poprilično maštovita u tome pokazala se vojvotkinja od Kembridža...

Iako se u javnosti, u većini slučajeva, članovi britanske kraljevske porodice prikazuju doimaju poprilično uštogljeni, oni su sve samo ne to. Uoči skorašnjih božićnih praznika, britanski mediji raspisali su se o jednom Božiću u Sandringamu od pre nekoliko godina i neobičnom poklonu koji je Kejt Midlton dala svom deveru princu Hariju.

Javnost se dobro nasmejala, a verujemo da je isto tako bilo i u britanskoj kraljevskoj porodici pre nekoliko godina, na jednom od tradicionalnih proslava Božića. Možda mnogi ne misle tako, no božićnih tradicija drže se i oni, a posebno vole da daju poklone jedan drugom. Šta će kupiti kome za Božić, smišlja se tokom cele godine, a poprilično maštovita u tome pokazala se vojvotkinja od Kembridža.

Nije tajna da se ona jako dobro slaže sa svojim deverom, princom Harijem, te da imaju gotovo bratsko-sestrinski odnos. Stoga i ne čudi što mu je pre nekoliko godina, u doba kada Megan Markl još nije bilo ni na vidiku, Kejt Midlton poklonila. Radi se o minijaturnoj lutkici "A Grow Your Own Girlfriend" (Napravite sami svoju devojku), veličine tek 6 centimetara, ali, koja može postići 600 posto svoje orginalne veličine i koja raste kada se stavi u vodu sobne temperature. Kada je izvadite iz vode, vraća se u prvobitno stanje.

Te darove inače rado iz šale poklanjaju prijatelji onima koji baš i nemaju sreće s devojkama, a kako piše u uputstvima, idealna je jer nema PMS, ne zanoveta, nikada nema glavobolju i slično.

Uz sve to, cena je sasvim pristupačna - oko 500 dinara.