Celebrity News

UPLAŠILA SE: Dragana Mirković otkrila šta je rekla sinu kad je saznala ko mu je devojka

UPLAŠILA SE: Dragana Mirković otkrila šta je rekla sinu kad je saznala ko mu je devojka

Nova godina je za mesec dana, a kod Dragane Mirković uveliko počinje proslava. Balkanska folk zvezda došla je u Srbiju zbog snimanja novogodišnjeg programa i otkrila koliko uživa u prazničnom raspoloženju.

Najveća podrška u njenom životu je suprug Toni Bijelić koji je u svemu razume, a često i savetuje i u poslovnim odlukama.

- Nova godina je svakog dana sa njim. On često voli da me obraduje nekom pažnjom ili da odemo negde na putovanje pošto ja mnogo volim da putujem. Vrlo je galantan i ne samo prema meni nego i prema našim prijateljima - rekla je pevačica za emisiju ''Premijera''.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on Nov 27, 2018 at 11:53am PST

Njena deca, Marko i Manuela, ne vole da se pojavljuju u medijima, ali obožavaju da se druže sa ljudima iz Srbije.

- U kući se priča na našem jeziku da se ne bi osetilo kod njih da žive van zemlje. To je nešto što deca moraju da imaju. Obožavaju babu i dedu i vole da dođu u selo. Njima je to sasvim drugačije od onoga kako mi tamo živimo, čak su dovodili i prijatelje Austrijance - ponosno ističe Dragana i prepričava kakve brige joj zadaje sin Marko.

- Devojka mog sina je ćerka mojih kućnih prijatelja. Kad sam to čula rekla sam: `Marko, pa šta mi to radiš! Nemojte da mi pokvarite prijateljstvo!` -
zaključila je Dragana kroz smeh dodajući da ih često slika krišom iz prikrajka za uspomenu.