Celebrity News

Sofija Rajović: Veća je prevara ako nekome svaki dan pišete "laku noć" od one jednokratne fizičke

Sofija Rajović: Veća je prevara ako nekome svaki dan pišete "laku noć" od one jednokratne fizičke

Sofija Rajović progovorila je o uvek aktuelnoj temi, prevari koja ju je zadesila, ali i vezi između partnera koji nisu sličnih godina, te koliko razlika među njima treba ili ne treba da utiče na njihov odnos.

Koliko su godine zaista nevažne, glumica je objasnila na svoj način:

- To je sloboda izbora. Do skoro je svašta bilo tabu tema, ali vremena se menjaju. Svako treba da radi ono što mu prija. Godine su najnebitniji faktor ako se dvoje ljudi razumeju i upotpunjuju. Pravi izbor je osoba koja vas čini srećnim, zadovoljnim i zaljubljenim.

Rajovićeva je priznala da joj se desila izdaja, ali da je to bilo davno, te je na svojim greškama težim putem naučila veliku životnu lekciju:

- Lako je govoriti iz uloge posmatrača, ali kada se čovek nađe u takvoj situaciji, često ne može ni da pretpostavi kako će reagovati. Kada sa nekim imate dete, ne možete samo da okrenete i odete, a ni da se pravite da se ništa nije dogodilo. Kada sam bila mlađa, zadesila me takva situacija, ali sam srećna što sam još tada to prošla i naučila lekciju, pa greške nisam ponavljala. Veća je prevara ako nekome svaki dan pišete "dobro jutro" i "laku noć" od one jednokratne fizičke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofija Rajovic (@sofijarajovic) on Oct 2, 2018 at 8:53am PDT