Celebrity News

Mislili smo da je MULTITALENTOVANA, ali u ovome je Kejt Midlton UŽASNO LOŠA!

Mislili smo da je MULTITALENTOVANA, ali u ovome je Kejt Midlton UŽASNO LOŠA!

Vojvotkinja od Kembridža otkrila je da nema talenta za jednu stvar.

U neobaveznom razgovoru s obožavateljima, vojvotkinja od Kembridža slučajno je otkrila jednu zanimljivost o sebi. Iako bi mnogi pomislili da joj ide od ruke sve čega se uhvati, to ipak nije tako...

Tokom susreta s obožavaocima, Kejt otkrila je jednu zanimljivost o sebi. Iako je članica kraljevske porodice, pa često putuje u strane zemlje, jedna joj stvar nikako nije legla.

Reč je o učenju stranih jezika, koje joj nikada nije išlo, a nada se kako njena deca, Džordž, Šarlot i Luis to nisu 'nasledili' od nje, kao i da će oni u tome biti uspešniji.

Njenu 'tajnu' na Instagramu je otkrila videom jedna obožavateljka, u kojem se čuje, ali i vidi, kako neko iz gomile dobacuje kako je iz Italije stigla da bi pozdravila Kejt Midlton.

- Lepo vas je videti. Pretpostavljam da bi trebalo da kažem: Ciao? - rekla je Kejt zastavši na nekoliko sekundi kako bi razmislila o pravoj reči, a potom je dodala kako je njen italijanski poprilično loš.

- Moram se potruditi da moja deca nauče jezik bolje od mene, to je moja boljka - dodala je vojvotkinja.

Da su deca već bolja od nje, dokaz je i to da princ Džordž u svojoj školi već uči francuski jezik, dok kod kuće, uz dadilju i on i Šarlot uče španski.

Inače, ovo je čudno za Kejt Midlton, budući da je u Firenci živela nekoliko meseci tokom pauze na fakultetu 2000. godine, ali, čini se, nije ništa naučila.