Celebrity News

POLICIJA je morala da reaguje: Kludija Šifer PRAVI PROBLEME U KOMŠILUKU

POLICIJA je morala da reaguje: Kludija Šifer PRAVI PROBLEME U KOMŠILUKU

Svetski supermodel Kludija Šifer godinama pravi probleme u komšiluku. Ovo nije prvi put da je morala da reaguje i policija.

Naime, Klaudijin pas Oskar, rase nemački ovčar, prošlog meseca je napao ovce na imanju koje se nalazi blizu manekenkinog, a jednu ovcu je ugrizao za vrat. Nesrećnu životinju su veterinari zbog težine povreda morali da uspavaju jer svakako ne bi preživela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) on Sep 15, 2018 at 11:44am PDT

Druge dve ovce je takođe ozbiljno ranio. Zaposleni na imanju je uspeo da reaguje i u zadni čas je sprečio još veću tragediju koja je mogla da se dogodi, piše "Dejli mejl".

Policija je odmah došla na lice mesta, ali kako nije bilo dozvoljeno da pucaju u psa, policajci su samo napisali nalog Klaudiji i njenom suprugu u kom su naglasili da moraju što pre da ograde i osiguraju svoj posed, kao i da je to njihova obaveza. Oni su napomenuli i da je to jedini način da spreče da njihovi psi beže i nanose štetu komšijama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) on Nov 26, 2018 at 10:09am PST

Ovo nije prvi incident koji je Klaudija imala sa psom. Još 2010. godine njen pas ugrizao drugog, kada je takođe reagovala policija.