Celebrity News

Ovu ZANOSNU PLAVUŠU je voleo Filip pre Prijovićke!

Ovu ZANOSNU PLAVUŠU je voleo Filip pre Prijovićke!

Filip je danas u srećnom braku sa Aleksandrom Prijović, a navodi se da Maja živi i radi u Americi.

Popularna glumica Maja Mandžuka najveću slavu stekla je početkom 2000-ih, kada je svetlost dana ugledao film “Munje” u kojem je ona briljirala u ulozi Kate.

Nakon toga javnost je zanimao svaki njen korak, a ogromnu pažnju je privukla njena romansa sa posinkom Lepe Brene, najstarijim sinom nekadašnjeg tenisera Slobodana Živojinovića, Filipom. Ipak, kako se završila njena romansa sa njim, tako je ona nestala bez traga.

Naime, Maja i Filip zaljubili su se u Americi i nakon godinu dana zabavljanja odlučili su da pređu na sledeći korak, te su tamo i započeli zajednički život. Često su tamo ugošćavali Lepu Brenu, Bobu i Filipovu braću, pravili su žurke, putovali zajedno i retko kada su bili razdvojeni. Ipak, nakon tri godine, stavili su tačku na romansu, a o razlozima rastanka nikada nisu hteli da pričaju u medijima. Spekulisalo se da su brojne nesuglasice razlog kraja ljubavi, a par se nikad nije oglasio povodom ovih navoda, čak ni da demantuje.

Maja Mandžuka je imala još nekoliko zapaženih uloga, a onda se povukla iz javnosti. Mediji su pisali da se preselila u Ameriku, gde je završila školovanje i danas gradi karijeru producenta. Sa druge strane, Filip Živojinović je oženio Aleksandru Prijović sa kojom sada čeka dete.