Celebrity News

Haris Džinović: Oduvek sam znao da ću biti porodičan čovek, mada nisam mogao ni da pretpostavim da ću biti veran

Haris Džinović: Oduvek sam znao da ću biti porodičan čovek, mada nisam mogao ni da pretpostavim da ću biti veran

Pevač Haris Džinović priznao je da je bio zaljubljive prirode i kako mu je sudbina odredila da ženu svog života nađe tek u šestoj deceniji života!

- Umeo sam da se zatelebesam kao tetreb. Često mi se zbog ljubavi rušio svet, ali vremenom se i to promenilo. Pesme mi jesu pomagale pri udvaranju mnogo puta, ali nisam znao da se udvaram. Imao sam ludu sreću da u takvim situacijama moja muzika odradi sedamdeset odsto posla, tako da nisam morao mnogo da se trudim. Imao sam nesrećne ljubavi i zaljubljivao se u osobe koje nisam interesovao.

- Postojale su žene kojima sam hteo da se oženim, ali nisu me htele, ili one s kojima sam imao veze, a želeo sam da budu još jače... Uglavnom su to razlozi zašto ranije nisam imao brak i porodicu. Posle raskida svake veze nastupio bi period bolovanja jer ja nisam bio čovek koji je odmah posle rastanka mogao da nađe drugu. Bilo je i onih koje su htele da me uteše, ali to nije bilo to. Nema braka bez obostrane emocije, da sve oboma bude onako potaman - ispričao je Haris.

Melina ga je u startu omađijala! Dopala mu se, kaže, čim ju je ugledao.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Haris Džinović (@harisdzinovic_official) дана 24. Нов 2018. у 1:24 PST

- Upoznao sam je kada je imala 22 godine. Raspitao sam se ko je, šta je i onda se nešto odmotalo. Bilo je možda i lepših od nje, ali ona je vrlo inteligentna, intrigirajuća, ima kvalitete koje nemaju druge žene. I bez obzira na veliku razliku u godinama, mi funkcionišemo kao da smo išli zajedno u razred. Ona je bila jako zaljubljena, a ja veoma srećan - bio je iskren pevač, koji je u to vreme živeo u Parizu, a njegova draga boravila u Istanbulu.

Nakon jednog dugačkog telefonskog razgovora pozvao ju je kod sebe u goste.

- Kada se tog 26. maja 2003. godine pojavila kod mene u Parizu, ostala je zauvek. Tako je počeo naš zajednički život. Njeni nisu dobro reagovali u početku, zna se, ipak, neki red i način kako sve to treba da se uradi, što sam ja retroaktivno i obavio. Upoznao sam se s njenim roditeljima, a Melina je već tada bila u petom mesecu trudnoće - opisuje Haris.

U martu 2004. godine rodila im se ćerka Ðina, a već sledeće godine u aprilu i sin Kan.

O prevari i ne razmišlja, ali nije uvek bilo tako.

- Za mene je prevara nešto što nije pošteno i fer. Mene nervira to varanje. Melina zna da nisam tip folera u ljubavi i stvarno sam principijelan. Nikada nisam imao skandale ili afere koje bih krio od žene i javnosti. Oduvek sam znao da ću biti porodičan čovek, mada nisam mogao ni da pretpostavim da ću biti veran, čak sam mogao da potpišem da to neću biti. Međutim, ostao sam veran, ne znam ni kako ni zašto, i nije mi loše - ispričao je Haris za Glossy.