Celebrity News

Kejt Midlton u haljini koju će čitava Britanija ŽELETI za božićne praznike (foto)

Kejt Midlton u haljini koju će čitava Britanija ŽELETI za božićne praznike (foto)

Vojvotkinja od Kembridža zvanično je otvorila sezonu prazničnih outfita i to onako vešto kako ona ume, komadom koji je podjednako ženstven i classy, zbog koga će ga poželeti dame koje preferiraju najrazličitije stilove.

Poznato je da lepa Kejt preferira tačkasti dezen više od svih ostalih, a i zašto ne bi? Nekako joj baš savršeno pristaje.

Tokom njene i Williamove jučerašnje posete dečijoj bolnici Evelina u Londonu, Vojvotkinja je prošetala u tamnozelnoj haljini midi dužine, te rukava sa blagom puf notom i zanimljivom mašna-kravatom.

Ono po čemu se haljina svakako isticala bio je dezen u vidu sitnih belih tačkica duž cele haljine, te detalja u vidu bisera, manjih i većih, na manžetnama, mašni, kao i na ušima.

Upečatljivo zelena haljina uaprena je sa salonakama vrtoglavih potpetica i pismo tašnom od izvrnute kože, ali u zagasito zelenoj boji zemlje, a potpisuje ih čuveni italijanski diazjner aksesoara Gianvito Rossi.

Crvenkasta nijansa kose lepe Kejt odlično se uklopila sa ovim zelenim tonovima i upravo ovim spojem boja specifičnim za novogodišnju sezonu, na neki način otvorila sezonu prazničnih outfita.

Model koji nosi Kejt Mdlton dolazi iz britanske modne kuće L.K. Bennett, a cena mu je 325 funti.

Prilično smo sigurni s obzirom na jednostavnost,a u isto vreme i efektnost modela ove haljine, koja je zaista idealna za sezonu pred nama, da će slučaj biti isti kao i sa tamno plavim tačkastim modelom od pre nepunih mesec dana.

I tako dolazimo do zaključka da Meghan Markle možda diktira trendove, ali Kate Middleton vodi glavnu reč kada su u pitanju komadi koji će zaludeti čitav svet.