Celebrity News

MINI RETROSPEKTIVA: NAJSPEKTAKULARNIJE HALJINE po kojima ćemo pamtiti 2018. (foto)

MINI RETROSPEKTIVA: NAJSPEKTAKULARNIJE HALJINE po kojima ćemo pamtiti 2018. (foto)

Budući da je 2018. godina već "iscurila", napravili smo mini retrospektivu na najglamuroznije i najupadljivije haljine poznatih dama u godini koja je iza nas. Za početak, odlučili smo se za haljine sa strane javne scene, kako bismo se prisetili momenata kako sa crvenog tepiha tako i za raznih dodela muzičkih i filmskih nagrada.

Poznate dame svakako ove godine nisu ostale imune na pokazivanje svojih atibuta, međutim postoje i one koje su zasenile svakog glamuroznošću kojom su odisale. Poslednju šokantnu vest o haljini o o kojoj su brujali svi mediji, definitvno je bila haljina Kendal Džener koja uspela da skrene svu pažnju na sebe samim odabirom haljine. Uprkos decembarskim temperaturama u Londonu, Kendal je obukla prozirnu zlatnu haljinu sa velikim prorezom koji je otkrivao njene gole noge - više o tome pročitajte OVDE. 

Međutim, pre nekoliko dana na ni Dženifer Lopez nije ostala dužna. Naime, poznata pevačica i glumica pojavila se na premijeri filma “Second Act” u spektakularnoj Giambattista Valli haljini koja je svim prisutnim zvanicala oduzela dah. Šlep plaš ove spektakularne haljine bio je toliko dugačak da je jedva stao u limuzinu kojom se vraćala kući sa premijere filma - više o tome na ovom linku!

Izbor svakako nije bio lak, međutim, mi smo se potrudili i odabrali one o kojima se pričalo i po kojima ćemo pamtiti 2018. godinu.

U nastavku našoj galeriji saznajte koje haljine poznatih dama smo izdvojili kao NAJ!