Celebrity News

VIŠE NE KRIJU LJUBAV: Iskra Brajović U VEZI sa 18 godina starijim HRVATSKIM PEVAČEM!

VIŠE NE KRIJU LJUBAV: Iskra Brajović U VEZI sa 18 godina starijim HRVATSKIM PEVAČEM!

Mlada glumica Iskra Brajović, ćerka poznatog glumca Voje Brajovića, i hrvatski pevač Mladen Burnać više ne kriju svoju vezu, prenosi portal 24.sata hr.

 

Naime, ljubav je, kako prenose hrvatski mediji, planula pre nekoliko meseci, a tokom vikenda su se zajedno pojavili na jednom zagrebačkom partiju na kojem su bili opušteni i nisu krili svoju zaljubljenost. Mladen i Iskra se, kako pišu tamošnji mediji, sve češće mogu videti u šetnjama zagrebačkim centrom, ali i u Beogradu, gde hrvatski pevač zbog ljubavi, navodno, često odlazi.

Kako navode hrvatski mediji, par se upoznao pre nekoliko meseci u Beogradu jer je hrvatski pevač ovde imao nastupe i gostovanja.

Iskra Brajović je bila u braku sa deset godina starijim Sinišom Babićem od kojeg se razvela nakon dve godine ljubavi u tajnosti jer gotovo niko nije znao da je toj ljubavi kraj. Njih dvoje imaju ćerku Ines. 

https://www.instagram.com/p/Boi99sxA4kx/?utm_source=ig_embed

Mladen Burnać poznat je po pesmama "Ne zovi mala policajce" i "Jer ti ljubiš drugoga" (duet s Arsenom Dedićem), a razveo se još pre 20 godina te je kao samohrani otac odgajao sina Antonija koji ima 24 godine - samo šest manje od Iskre Brajović.