Celebrity News

Američka glumica ŠOKIRALA priznanjem! OVU SEKSI ČUDNU NAVIKU praktikuje pred spavanje

Američka glumica ŠOKIRALA priznanjem! OVU SEKSI ČUDNU NAVIKU praktikuje pred spavanje

Američka glumica Dženifer Aniston (49) nedavno je gostovala u emisiji Elen Dedženeris i priznala da ima vrlo čudnu naviku. Naime, legendarno lice serije "Prijatelji" obožava da gleda televiziju potpuno gola.

Gostujući u popularnom šou američke komičarke, Aniston je sela u "vrući stolicu" i redom odgovarala na postavljena pitanja.

Na pitanje šta još, osim tuširanja, plivanja i vođenja ljubavi voli da radi gola, Aniston je odgovorila da je to gledanje televizije. Njeno urnebesno priznanje začudilo je publiku, ali i samu Elen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston Fans (@jenniferanistononline) on Nov 5, 2018 at 1:20pm PST

- Je li to stvarno toliko čudno? Pre spavanja skineš odeću, legneš u krevet i pogledaš televiziju - objasnila je glumica kojoj je najveću popularnost donela uloga konobarice Rejčel Grin u pomenutoj popularnoj humorističnoj seriji.

Aniston je u februaru ove godine potvrdila da se, nakon sedam godina veze i dve godine braka, rastaje od glumca Džastina Terua (47).

Sad već bivši par nikad nije službeno otkrio šta je bio pravi razlog razvoda braka, ali se nagađalo da bi to mogao biti Brad Pit (54) s kojim je bila u braku pet godina. Njihov brak raspao se zbog Anđeline Džoli (43), s kojom se Bred 'spetljao' 2004. na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smit'.