Celebrity News

Karleuša je najbolje obučena žena, podsetite se kako je Kim pričala Jeleni

Karleuša je najbolje obučena žena, podsetite se kako je Kim pričala Jeleni

Od estrade, koleginica, novih predstojećih pesama kao i mode čiji, složićete se, Jelena Karleuša veliki je poznavalac ovih tema, a ona o kojoj smo nebrojeno puta pisali, a koja svakako ima veliki odjek u javnosti i medijima je to, da ova poznata pevačica služi kao primer svetskim ličnostima kada je oblačenje u pitanju.

Jelena Karleuša ponovo ponela STAJLING o kojem BRUJI INSTAGRAM! (foto)

Mnoge svetkse face, kako je Jelena više puta naglasila bave se njenim likom i delom, a to je svakako pre nekog vremena uradila i Kim Kardašijan koja je napisala otvoreno pismo našoj najpoznatijov divi na svom blogu.

 

 

Iako je Jelena u jednom intervjuu naglasila, da postoji velika polarizacija kada je ona pitanju, od onih koji je obožavaju do onih koji je "organski nepodnose" možemo samo da zaključimo da su te dve strane veoma pitke za šoubiznih u našoj zemlji. Otud polazi i ogromno interesovanje za njen rad kao i za njene besprekorne stajlinge koje redovno kači na svoj Instagram profil, a o kojima smo mi neiscrpno pisali i o kojima ćemo sigurno pisati u budućnosti.

 

Podsetite se kako je Kim govorila o Jeleni:

- Moja 'Woman Crush Wednesday' je srpska pop pevačica Jelena Karleuša. Za nju sam prvi put čula kad su ljudi počeli da upoređuju naš izgled – neki su čak govorili da sam ja kopirala nju! Stoga sam, naravno, morala malo "pronjuškati". Ona je poprilično fascinantna žena! Neke od naših modnih kombinacija zaista su vrlo slične, volim njen odvažan modni stil! Obe smo totalno glamurozne devojke! Jelena deluje kao snažna žena koja voli da radi i to je ono što volim. Zadobila je moje poštovanje! Kim.

https://www.instagram.com/p/BB5u-klNxiO/?utm_source=ig_embed

Jelena Karleuša nema ništa protiv da se SNIMI FILM O NJENOM ŽIVOTU, ali Duška BI MORAO DA GLUMI NEKO OVAKAV