Celebrity News

Kejt ne želi stroga kraljevska pravila za svoju decu: Ovako će da PROMENI BUDUĆNOST prica Džordža

Kejt ne želi stroga kraljevska pravila za svoju decu: Ovako će da PROMENI BUDUĆNOST prica Džordža

Iako je do njegovog završetka osnovne škole i odlaska na prestižni koledž ostalo još nekoliko godina, Kejt Midlton i princ Vilijam odlučili su da ništa ne žele da prepuste slučaju. Bliski prijatelji vojvotkinje od Kembridža otkrili su britanskim medijima kako ona sve više razmišlja da malenog Džordža jednog dana pošalje na koledž Marlborou, koji je i sama pohađala.

Navodno se s tom odlukom složio i princ Vilijam, koji je zajedno sa suprugom zaključio kako je puno bolja opcija poslati Džordža u internat, čija je cena za godinu vrtoglava, nego na Eton, koji su pohađali i on, ali i njegov mlađi brat, princ Hari.

Petogodišnji Džordž trenutno pohađa školu Tomas Batersa gde će provesti sledećih osam godina. Već sa 13 godina promeniće adresu i otići će najverovatnije upravo na koledž Marlborou, koji se nalazi u Viltširu i jedan je od najboljih i najprestižnijih, ali i manje tradicionalan od Etona.

Koledž Marlborou pohađala je i Kejt Midlton, kao i njena sestra Pipa i brat Džejms, i svo troje s radošću se sećaju vremena provedenog tamo. S odličnim uspehom nakon toga je otišla na Sent Endrjus, gde je na kraju upoznala Viljama, i sve ostalo postalo je istorija.

Ipak, sve to i ne treba da čudi budući da su Kejt i Vilijam javnost već iznenadli kada su Džordža upisali u školu Tomas Batersa, koja i nije pre bila odabir za članove kraljevske porodice.

- Oni zaista žele da puste svoju decu da se razvijaju i imaju isto detinjstvo kao i sva ostala deca i nikada neće napraviti nešto na njihovu štetu, samo zato što javnost to od njih očekuje - otkrio je izvor blizak kraljevskoj porodici.