Celebrity News

Anabela u emotivnoj prazničnoj čestitki otkrila na šta je najviše PONOSNA

Anabela u emotivnoj prazničnoj čestitki otkrila na šta je najviše PONOSNA

Popularnu pevačicu je do te mere poneo praznični duh, da se potpuno raznežila i otkrila neke stvari o sebi, svojoj ćerki Luni i svom odnosu prema religiji koje sigurno niste znali...

Pop-zvezda Anabela Atijas se povodom novogodišnjih i božićnih praznika odlučila na opširnije obraćanje onima koji je prate na društvenim mrežama, te je samu čestitku iskoristila da pošalje i neke važne poruke, kao i da iznese svoj stav o životu.

– Dragi moji, vreme je praznika. Još kao mala vaspitana sam i naučena da je to vreme davanja, darivanja, opraštanja, započinjanja nekih novih životnih prilika… pa sam samim tim i svoju decu vaspitavala u tom duhu. Na šta sam jako ponosna jer je to, dragi moji, vrlina – napisala je na samom početku Anabela.

– Čvrsto verujem u višu silu, u dragog Boga i da je ona poslovica kako daješ tako ti se vraća istinita. Ali, znate šta, postoje i oni ljudi koji uživaju da daju bez da traže bilo šta za uzvrat, jer je njihova sreća baš u tome što su dali – poručila je u nastavku gospođa Atijas.