Celebrity News

PREBOLEO SOFIJU MILOŠEVIĆ - Adem Ljajić ima NOVU DEVOJKU

PREBOLEO SOFIJU MILOŠEVIĆ - Adem Ljajić ima NOVU DEVOJKU

Nakon kraha romanse sa poznatom manekenkom, srpski reprezentativac uživa u zagrljaju slikarke Zubejde Dazdarević iz Novog Pazara.

Fudbaler reprezentacije Srbije i turskog kluba Bešiktaš Adem Ljajić preboleo je manekenku Sofiju Milošević i ponovo je zaljubljen. On je uplovio u novu vezu, i to sa Zubejdom Dazdarević, slikarkom iz Novog Pazara, koja je razvedena i majka je dve devojčice, piše ""Blic".

- Adem i Zubejda poznaju se još od mlađih dana, dok on još nije bio popularan fudbaler. Ranije su se družili, ali ništa ozbiljnije nije bilo među njima. Kada je Adem počeo profesionalno da se bavi fudbalom, krenula su i česta putovanja koja su karakteristična za sportiste. Zubejda je tada sve uložila u svoju karijeru i postala poznata slikarka. U međuvremenu se udala i rodila dve ćerke, ali se nedavno i razvela - počinje priču izvor upućen u vezu fudbalera i umetnice.

- Budući da je Adem bio u Srbiji tokom pauze u svetu fudbala, obnovio je kontakt sa nekadašnjom prijateljicom i počeli su da se viđaju. Ubrzo su shvatili da između njih postoji hemija i otpočeli su romansu. Dogovor je da o svojoj vezi ne govore javno, ali i da na društvene mreže ne objavljuju zajedničke fotografije da mediji ne bi saznali za njihovu vezu - kaže dalje izvor za "Blic".

Ipak, Zubejda nije izdržala, te je na svom profilu objavila nekoliko fotografija, i to sa reprize Nove godine, koju su u Crnoj Gori dočekali sa Cecom.

- Ceca je za reprizu Nove godine nastupala u popularnom hotelu u Petrovcu i njih dvoje su tamo bili sa zajedničkim društvom. Iako još uvek ne žele da se eksponiraju u javnosti, u manjem društvu gde ih svi poznaju su potpuno opušteni. Ljube se i grle pred svima i zajednički prijatelji su srećni zbog njih. Deluju zaista kao veoma zaljubljen par. E sada, da li će tako ostati i nakon što ste vi saznali za njihovu vezu, videćemo - završava izvor.

Novopazarka Zubejda Dazdarević mlada je slikarka i nastavnica likovne kulture u osnovnoj školi, magistarske studije završila je u Skoplju u klasi prof. Blagoja Manevskog. Priredila je više samostalnih i kolektivnih izložbi u zemlji i inostranstvu.

Radila slike za Zoranu Jovanović

Zubejda Dazdarević godinama prodaje svoje slike, a kupuju ih i neke od naših poznatih ličnosti. Jedan od njenih klijenata je i modna blogerka Zorana Jovanović, koja se na društvenim mrežama pohvalila slikom koju je kupila od Zubejde.