Celebrity News

Filip Krajinović upoznao devojku sa porodicom, ali jednu stvar im je ZABRANIO

Filip Krajinović upoznao devojku sa porodicom, ali jednu stvar im je ZABRANIO

Teniser Filip Krajinović fotografijom sa devojkom Anđelom Novčić potvrdio je da uživaju u ljubavi, a u javnosti još uvek ne želi da priča o njihovom odnosu.

Uspešni srpski teniser Filip Krajinović objavio je prvi put javno fotogafiju sa svojom devojkom, dve godine mlađom Anđelom Novičić, iako su u vezi više od tri meseca. Oni koji ga dobro znaju kažu da je teniser pogazio svoju reč da više neće eksponirati svoj privatni život javno i odmah im je palo na pamet da Filip želi da se skarsi pored zgodne Čačanke, koja takođe igra i voli tenis.

- Filip se zaljubio do ušiju. Posle veze sa Ninom o kojoj su brujali mediji zarekao se da neće više ništa da priča o ljubavi i partnerkama. Kad je počeo vezu sa Anđelom u jednom navratu je objavio i fotografiju sa njom, ali se brzo pokajao i izbrisao je. Sada se situacija mnogo promenila i ne stidi se da svetu pokaže koliko se njih dvoje vole. Ne razdvajaju se skoro nikada i ona ga prati na svim turnirima. Ne bi mi bilo čudno da se venčaju uskoro, kao i da dobiju dete. Jesu mladi, ali su oboje ozbiljniji od većine svojih vršnjaka. Anđela odlično razume Filipa i njegove obaveze jer je i sama od sedme godine počela da trenira beli sport. Međutim, ona je skoro odustala od sportske karijere jer nije uspela da dostigne veći uspeh nakon što je u juniorskoj kategoriji osvojila ekipna državna prvenstva sa Crvenom Zvezdom, a kasnije i sa Partizanom - otkriva blizak Filipov prijatelj za “Blic”.

Budući da su nerazdvojni, Filipovi i Anđelini najbliži članovi porodice upućeni su u njihovu ljubav, a Filip je svoju dragu upoznao i sa roditeljima i familijom. Međutim, njegovi najbliži nisu želeli da govore o njegovoj ljubavi sa Anđelom i njihovim eventualnim planovima.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Filip Krajinović (@krajinovic_filip) дана 4. Јан 2019. у 11:44 PST

- Filip je nama, njegovoj najbližoj porodici, zabranio da pričamo o njegovom ljubavnom životu. Sve što mogu da vam kažem je da je Filip srećan i da se super trenutno oseća. Zdravlje mu je dobro i sprema se za Australijan open i u Melburnu je već nekoliko dana. Trenira i trenutno je skoncentrisan na tenis i posvećen sportu 100 odsto - rekla je za “Blic” Filipova rođena sestra Katarina.

Nina sama na Jahorini

Nina Radulović i Filip Krajinović nikada nisu pričali o razlozima rastanka, ali je očigledno da su preboleli jedno drugo. Dok Filip uživa sa svojom novom devojkom, Nina uživa na Jahorini. Lepa voditeljka nekoliko dana uživa na ovoj planini, a dokaz tome je i fotografija koju je objavila na društvenim mrežama.

Podsetimo, Nina i Filip se nakon raskida više ne prate na društvenoj mreži Instagram.