Celebrity News

Megan Markl NE MOŽE DA SAKRIJE KOLIKO JE OČAJNA zbog svega što joj se događa

11/01/2019

story

Nakon što su britanski mediji napisali verovatno gotovo sve što može o Megan Markl, nekadašnja američka glumica inspirisala je i novinare iz Amerike da joj posvete novinske stupce. Izvor blizak nekadašnjoj glumici Suitsa, otkrio je za US Weekly kako se ona oseća očajno i kako je za nju cela situacija stresna, otkako je postala vojvotkinja od Saseksa.

Navodno Megan najviše smetaju glasine o navodnom neslaganju nje i Kejt Midlton, kao i sve ostalo što se piše o kraljevskoj porodici, a u čemu je ona prozvana glavnim krivcem. Kako otkriva izvor, od svega joj je verovatno najviše zasmetalo to što je predstavlja kao osobu koja ima potrebu da bude u centru pažnje i kako ne bira svoj put do vrha.

Holivudski insajderi nedavno su otkrili za Vanity Fair kako Markl i nije osoba "s kojom možeš biti prijatelj" kao i to da je njen cilj uvek bio da se udati za neku "facu".

Kao odgovor na negativna medijska pisanja, izvor blizak kraljevskoj porodici rekao je:

- Megan prolazi kroz teško razdoblje. Osim što je u trudna mora da se boriti s javnim prozivkama, a zbog toga je za nju cela situacija neverovatno stresna.

Šuška se i kako je sam princ Hari rekao da se oseća odgovornim za to što se njegova supruga oseća tako loše, a i pre je već govorio kako oseća frustracije jer ne može da je zaštiti od osude javnosti.

- Princ Hari poprilično je frustriran jer zna da ne može mnog toga da učini. Poprilično mu je teško da drži Megan podalje od svih negativnosti i zla koje joj se pripisuje u poslednje vreme.

S druge strane, za "ambicioznu" vojvotkinju dodatno je frustrirajuće što Bakingemska palata odbija apsolutno sve njene ideje i predloge, pa se oseća kao da nema pravo glasa.