Celebrity News

Milica Todorović i njen dugogodišnji partner STAJU NA LUDI KAMEN - Uskoro i svadba i prinova

12/01/2019

Milica Todorović i njen dugogodišnji partner STAJU NA LUDI KAMEN - Uskoro i svadba i prinova

story

Milica Todorović već pet godina uživa u stabilnoj i harmoničnoj ljubavnoj vezi sa koreografom Milošem Paunovićem. Do sada su bili spontani i nisu pričali na temu braka i bebe, ali pevačica priznaje da se to promenilo.

- Iskreno da vam kažem, u poslednje vreme Miloš i ja pričamo o braku i detetu. Već smo pet godina zajedno, pa da vidimo gde smo. Rešili smo da sačekamo još malo. Biće uskoro i svadba i prinova - otkriva Milica i dodaje da bi to moglo da se desi čak u ovoj godini.

Milica je Božić proslavila u Beogradu sa partnerom, dok je u rodnom Kruševcu poslednji put bila za Svetog Nikolu. Ona tvrdi da od najbližih ne trpi pritisak kada je reč o braku i bebi.

- Roditelji me ne pitaju kada će svadba i prinova. Nikada me to nisu ni pitali. Ja odavno ne živim sa njima, imam svoj život u koji se oni ne mešaju. Što se Miloša tiče, sa njim imaju sjajan odnos - kaže pevačica.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) дана 16. Мај 2018. у 1:33 PDT

Domaći mediji pisali su da šarmantnoj pevačici nutricionista pomaže da skine višak kilograma, ali pevačica kaže da to nije pravi razlog zašto posećuje ovo stručno lice.

- Ja sam uvek top riba, odlično se osećam i zadovoljna sam svojim izgledom (smeh). Išla sam kod nutricioniste ne zbog kilaže već zbog zdravije ishrane. Mi pevačice zbog našeg posla ne stižemo zdravo da se hranimo, samim tim se to odrazi i na našu kilažu. Sve moje koleginice kubure sa kilogramima, jer prosto takav nam je život, ali što kaže Mile Kitić “Kilo gore, kilo dole”, sve se to da srediti, nije to ništa strašno. Bitno je da smo mi zdravi. Zdravlje je najbitnije, sve drugo može da se sredi - ističe Todorovićeva, koja priznaje da joj organizacija nije jača strana pa nutricionistu nije skoro ponovo posetila.

- Nutricionistkinja moja je živa, zdrava, hvala bogu, dugo je nisam videla (smeh). Planiram u skorije vreme, samo malo da izorganizujem svoj život kako bih mogla da se posvetim toj zdravoj ishrani.

Osim od nutricioniste, Milica Todorović traži savete i od psihologa, o čemu javno govori bez ustručavanja.

- Idem i dalje kod psihologa i mogu da vam kažem da je to strava! Odeš, ispričaš da li te nešto muči, da li imaš neki problem, on ti da neki savet, ti se tamo malo isplačeš i bude ti bolje. Ljudi su za to završavali škole i to je jedna divna stvar. Mnoge probleme zatrpavamo i mislimo to će proći, a te sitnice se skupljaju i ti uhvatiš sebe da treba da popričaš sa nekim. Do sada nisam imala ozbiljniji problem, reč je o svakodnevnim stvarima - iskrena je Milica.

Dala sam ogroman novac za pesmu koja nije prošla

Pobednica takmičenja “Zvezde Granda” priznaje da nije zadovoljna kako joj je prošla pesma “Šou-program”, koju je letos izdala. Sa druge strane, prezadovoljna je uspehom nove pesme “Ista ja”.

- Mogu iskreno da kažem da se pesma “Šou-program” nije naročito proslavila, a ja sam mnogo verovala u tu pesmu i mnogo sam novca dala za spot. Reč je sumi od nekoliko desetina hiljada evra. Ta pesma se sviđala meni, a onda sam odlučila da snimim nešto što se sviđa narodu. Morala sam da snimim ili nešto u fazonu “Buba, Jala, Rasta” ili neki pravi narodnjak. Odabrala sam narodnu muziku i stvarno sam prezadovoljna reakcijama. Imam veliku podršku kolega, koji sami kače moju pesmu na svoj Instagram profil - hvali se Milica i dodaje:

- Svi znaju da sam lenja pevačica, da nisam, do sada bih imala pet albuma, ali, verovali ili ne, već imam spremnu drugu pesmu i spot. Čekam još bar mesec dana da se ova pesma ispromoviše, a onda ćemo izbaciti i ovu drugu. Ne mogu još da otkrivam naziv.