Celebrity News

ODMOR NA DVE DESTINACIJE - Supermama Mirka Vasiljević: Bitno da su se deca lepo provela, moje vreme dolazi za jedno desetak godina

ODMOR NA DVE DESTINACIJE - Supermama Mirka Vasiljević: Bitno da su se deca lepo provela, moje vreme dolazi za jedno desetak godina

Srpska glumica Mirka Vasiljević i njen suprug, fubdaler Vujadin Savić, porodično svake godine u decembru odmaraju u Dubaiju, a ove godine su s mora pravo otišli na planinu, tačnije na Kopaonik, gde su dočekali Novu godinu. Mirka je za magazin “Scena” otkrila zanimljive detalje sa oba porodična putovanja.

- Na moru nam je bilo lepo, pre svega, zato što smo bili zajedno i zato što nismo imali nikakvu obavezu. Sa druge strane, išli su i neki naši prijatelji, te smo imali i zabavu. S obzirom na to da je to bila neka fudbalerska pauza, sretali smo i druge fudbalere, pa smo i s njima provodili vreme. Očas posla skupi se nas 15-oro. Bilo je lepo. Deca su sad veća pa mogu sami da legnu, da odu po sladoled pa je u tom smislu bilo rasterećenije - priča Mirka za “Scenu” i dodaje:

- Mi smo posle mora otišli na planinu na nekoliko dana i sad mi deluje kao da je more bilo pre sto godina. Tamo je bilo mnogo više turbulentno, jer je bila proslava Nove godine, a bilo je i više fudbalera. Na Kopaoniku su deca skijala, tri puta oblači odelo za skijanje, tri puta skidaj pa pauza za ručak, onda opet sve isto. Ja sam se šalila da sam bila “hodajući taksista” na zimovanju. Jedno dete uzmem, drugo vratim. Različitih su godina, jedno je na bebi-stazi, drugo na vrhu neke druge staze, odmor mi je bio ozbiljan trening, ali mi je to prijalo - kaže Mirka, koja je opet opravdala nadimak .

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mirka vasiljevic (@mirkavasiljevicfans) on May 17, 2017 at 6:59am PDT

Pitali smo je da li joj fali da ode na odmor na kojem će se zaista i odmoriti.

- Dokle god imam malu decu, ne mogu imati pravi odmor. Moraš im se posvetiti i potruditi da njima bude lepo. Što se mene tiče, ja bih samo ležala i čitala knjigu jer mi treba takva vrsta odmora, ali sa decom je to nemoguće. Jedino sam se odmorila od obaveza koje imam u Beogradu. Vozi u vrtić, na engleski, na plivanje, radi domaći. Bitno je da su se oni lepo proveli, a moje vreme dolazi za jedno desetak godina - kaže kroz osmeh.

S obzirom na to da je njen suprug poznat po tome da voli da pravi razne ludorije, nije od toga odustao ni ovog puta.

- Zanimljivo je bilo kada smo sa Vujadinovim saigračima otišli da se kliskamo, a oni su se ponašali gore od dece. Sudaraju se, sapliću, deci je to bilo više zanimljivo nego samo kliskanje. Dešavalo se i da padamo po ledu pa se jedni drugima smejemo. Obično taj koji se smeje i padne, pa se njemu više smejemo. Prave zimske radosti - kaže lepa glumica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mirka vasiljevic (@mirkavasiljevicfans) on Aug 6, 2016 at 5:18am PDT

Kako često kaže da je Vujain njeno četvrto dete, zanimalo nas je da li ju je slušao.

- Ne mogu da kažem da me nije slušao. Ispoštovao je jutarnje ustajanje, što je jako značajno, da bismo svi kao porodica otišli na plažu, kasnije na ski-stazu. Naravno, davala sam mu vreme da ode sa saigračima negde, a to vreme ja iskoristim za sebe, ako su deca mirnija. Lepo smo se dogovarali - kaže Mirka.