Celebrity News

Da li je ovo bila njena rođendanska želja - Emina Jahović obnovila vezu sa turskim biznismenom

Da li je ovo bila njena rođendanska želja - Emina Jahović obnovila vezu sa turskim biznismenom

Emina Jahović je više puta izjavljivala da ju je turski multimilijarder Sadetin Saran iznova i iznova osvajao. Na pitanje šta joj se to posebno dopalo kod njega, jednostavno je odgovorila "sve". Kako saznajemo, Sadetin ni u 2019. godini nije prestao da je osvaja, a iako su raskinuli pred sam kraj prošle godine, par je nedavno ponovo uspostavio kontakt.

Iako je Sadetin imao velike planove za njihovu budućnost i čak gradio kuću u kojoj će živeti zajedno sa pevačicom, Emina nije želela ponovo da se opeče i još tada je razmislila o svemu. Odlučila je da prekine vezu, što Sadetin nije najbolje podneo. Pevačica mu se veoma svidela, upoznao ju je i sa svojom porodicom, ali je prihvatio njenu odluku i rastali su se bez ružnih reči.

Nakon toga nisu bili u kontaktu. Međutim, stvari su se promenile - otkriva izvor koji je upućen u celu situaciju, i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Nov 29, 2018 at 11:31pm PST

- Samo nekoliko nedelja od raskida, par je ponovo uspostavio kontakt, pomirili su se i shvatili da nema potrebe da se ne čuju zbog prepreka na koje su naišli krajem godine. Jedno drugom se i dalje veoma sviđaju i bilo je logično da će kad tad ponovo uspostaviti kontakt. Emina i Sadetin su se prvi put čuli kada je pevačici preminula baka i on je bio uz nju tokom tih dana.

Sadetin i Emina počeli su da se viđaju i vreme provode u dugim razgovorima.

- Sadetin se veoma trudi oko Emine, čuju se i viđaju, ali ona ništa ne želi da brza. Sve je još uvek sveže. Istina je da je Sadetin drugačiji od Mustafe, ali njen stav po pitanju drugog braka je od početka bio jasan. Ona ne želi da napravi nikakvu grešku. Dopada joj se, a da li će ljubavi dati drugu šansu, zavisi samo od nje. Sadetin je siguran u to šta oseća prema pevačici - kaže izvor .

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MEGA MAGAZİN (@mega.magazinn) on Dec 29, 2018 at 3:01am PST

Da si sada zaista u dobrim odnosima, dokaz je i to što su odnedavno ponovo počeli da lajkuju jedno drugom slike na društvenim mrežama, iako to nisu činili kada su raskinuli.

Emina danas puni 37 godina, a verujemo da joj se želja da sa dragim provede ovaj dan, već ispunjena.