Celebrity News

Ko će biti Kleopatra - Anđelina Džoli i Lejdi Gaga se takmiče za glavnu ulogu u novom filmu

Ko će biti Kleopatra - Anđelina Džoli i Lejdi Gaga se takmiče za glavnu ulogu u novom filmu

story

Lejdi Gaga prethodnih par meseci izaziva aplauz publike gde god se pojavi zahvaljujući ulozi u novoj verziji filma "Zvezda je Rođena" Bredlija Kupera, a izgleda da joj se smeši još jedna velika uloga!

Kako prenosi The Daily Star , izvor iz Sony produkcije izjavio je da je Gaga jedna od potencijalnih kandidata za glavnu ulogu u novom filmu o legendarnoj kraljici Egipta Kleopatri! Međutim, mišljenja su podeljenja.

Pre nego što je Gaga zasijala na velikom platnu, uloga kraljice Egipta bila je namenjena Anđelini Džoli koja bi po mišljenju ljudi iz produkcije bila fenomenalan i jedini izbor. Ipak, izvor tvrdi da na kraju možda i neće biti tako.

- Kleopatra je legendarna kraljica Egipta, a Elizabet Tejlor je ustoličila svoje ime kao kraljica Holivuda u verziji filma iz 1963. godine - tvrdi on.

- Ko god dobije ovu ulogu, sigurno je da će uživati u velikoj slavi i velikom uspehu.

Izvor je zatim objasnio da je “mrtva trka” izmedju Gage i Anđeline i da će, kako tvrdi, “Obe morati da prođu audiciju za film.” Ovakav zahtev produkcije je prilično neuobičajen obzirom da se radi o dobrom poznatim zvezdama koje imaju dugogodišnju karijeru.

Za sada je jedino potvrđeno da će film biti visokobudžetne produkcije i da će se fokusirati na “krvavu političku priču iz feminističkog ugla”.