Celebrity News

Nije izlazila u javnost skoro mesec dana: Zašto je "nestala" Melanija Tramp?

Nije izlazila u javnost skoro mesec dana: Zašto je "nestala" Melanija Tramp?

story

Zbog još jedne blokade koju sprovodi američka vlada i na taj se način suprotstavlja Donaldu Trampu, bez pomoćnog osoblja ostala je i američka prva dama te se nakon Božića povukla iz javnosti i niko ne zna šta se događa s njom.

Američka prva dama Melanija Tramp ostala je bez više od polovine zaposlenih u službi zbog još jedne blokade koju sprovodi američka vlada, s tim da više od tri četvrtine radnika Bele kuće ne dolazi na posao. U timu Melanije Tramp je desetero ljudi, a njih čak petoro trenutno je na neplaćenom odsustvu.

Potvrdila je to njena zastupnica za medije Stefani Grišam rekavši kako im nedostaje pomoćnog osoblja. Upravo zbog tog nedostatka radnika Bela kuća trenutno je zatvorena za javne posete turista, kao i za bilo kakva događanja.

Kakvo je stanje u Beloj kući, može da se vidi i iz toga što nikakvi cvetni aranžmani, niti ukrasi, nisu bili postavljeni tokom druženja organizovanog za doček mladih sportista, kojima je, umesto najboljeg keteringa, poslužena je naručena brza hrana.

Ipak, ono što dodatno zabrinjava to je da Melaniju Tramp niko nije video u javnosti od 26. decembra, iako je i dalje aktivna na društvenim mrežama. Američka javnost s nestrpljenjem iščekuje njeno pojavljivanje, a već se nagađa da li je na pomolu još jedan skandal vezan uz nevernog Trampa ili su se ponovno pojavili problemi sa zdravljem.