Celebrity News

Oglasila se Jelena Karleuša: Zlo koje je učinjeno mojoj porodici nemerljivo je

Oglasila se Jelena Karleuša: Zlo koje je učinjeno mojoj porodici nemerljivo je

Jelena Karleuša se vratila iz Kine, gde je, u prvim danima nakon afere sa navodnim eksplicitnim fotografijama objavljenim u medijima, boravila kod supruga Duška Tošića.

Pevačica se sada vratila svojim dnevnim obavezama, pa tako i snimaju Zvezde Granda. Baš tamo velika grupa novinara sačekala je pevačicu ispred studija gde je ona jedva izbegla fotoreportere i novinare koji od nje traže izjavu. Iako je za njih ostala nema, medijsku tišinu je prekinula na Instagramu.

Ona je na svom profilu objavila kratak video kako je izgledao njen "doček" ispred studija, a u opisu je napisala:

- Bolesna medijska hajka ne prestaje. Zlo koje je mojoj porodici i meni učinjeno bolesnim lažima, nemerljivo je. Nikada nikoga nisam ubila, ukrala ili uradila nešto loše, naprotiv, čitav život sam posvetila pomaganju ljudima i životinjama. Neka čitav Balkan, čitav svet gleda medijsko, psihološko, bezumno kasapljenje jedne žene, njene porodice, imena, časti, osnovnog ljudskog dostojanstva – i neka ćuti. Za kraj, apelovaću. Ne stavljajte mi decu na naslovne strane. Ne koristite moju decu u vašim bolesnim željama da meni naudite. Ima li u vama bar malo ljudskosti ili ste jednostavno monstrumi koji uživaju u zlostavljanju i nasilju, lažima i mržnji….?.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана 22. Јан 2019. у 4:18 PST