Celebrity News

Saša Kapor о ŽIVOTNOJ DRAMI, ali i o odnosu sa suprugom Ninom i golišavim fotkama

Saša Kapor о ŽIVOTNOJ DRAMI, ali i o odnosu sa suprugom Ninom i golišavim fotkama

Saša Kapor u periodu koji je za nama prolazio je kroz pravu životnu dramu. Mediji su preneli da je pevač oslepeo na levo oko, te da je oboleo od glaukoma, a evo kako se Saša oseća posle svega i kakve su prognoze lekara.

- Taj problem se vuče zadnjih sedam godina, to je u procesu lečenja i sigurno je da će se zalečiti, e sad na koji način videćemo. To je hronično oboljenje oka, koje neki kažu da ne može da se izleči, a dobio sam informacije da su ljudi rešavali problem sa tim glaukomom. Sada koristim kapi koje stavljam svakodnevno, a idemo ka tome da vidimo na koji način to može trajno da se reši - rekao je pevač za Pink.rs.

Saša je ispričao da se sada oseća znatno bolje, te je sa novinarima prešlo na neke veselije teme. Pevač promoviše novu pesmu koja je, kako ističe, naišla na pozitivne kritike publike.

- Pesma "Čuvam nju" naišla je na super odziv publike i ljudima se sviđa, što mi je veoma drago. To je fazon rnb i repa sa primesom folka - kaže Kapor.

Kako su iza nas brojni seks skandali i kako u javnost sve češće izlaze eksplicitni sadržaji poznatih ličnosti, pitali smo Sašu i i njegovu suprugu Nikolinu Kovač da li oni možda razmenjuju golišave fotografije.

- Mi nemamo generalno takav odnos za sada, možda ćemo ga imati u budućnosti, još smo mladi - kroz smeh je rekao Saša, a Nikolina je to i potvrdila.

Nikolina i Saša imaju i petogodišnjeg sina Nikolaja kom posvećuju svu svoju pažnju i ljubav.