Celebrity News

UVEK KRIVA ZA SVE: Ana Sević iznenadila emotivnim obraćanjem javnosti

UVEK KRIVA ZA SVE: Ana Sević iznenadila emotivnim obraćanjem javnosti

story

Ana Sević poslednjih meseci retko se pojavljivala u javnosti, a nakon što je prošla kroz težak period kada je njen bivši suprug Darko Lazić doživeo tešku saobraćajku odlučila je da se ponovo posveti muzici.

Pevačica je posle nekoliko godina pauze u muzičkoj karijeri snimila novu pesmu, a tim povodom nedavno je gostovala u emisiji Ognjena Amidžića.

– Sada mi je drago što te vidim, prošli put mi nije bilo drago – iskrena je bila Ana Sević prema Ognjenu, aludirajući na to da je povod njenog prethodnog gostovanja, u novembru 2018, bila teška saobraćajna nezgoda koju je Darko doživeo.

https://www.instagram.com/p/Bs8-YJEB2Nj/

Iako je rekla da ne želi da govori o privatnom životu, Ana je ovom prilikom kratko prokomentarisala Darkovo trenutno zdravstveno stanje:

– Hvala Bogu ide na bolje. Lagano! – rekla je ona.

Na pitanje šta bi promenila u svom životu Sevićeva je rekla da bi se više posvetila muzičkoj karijeri, nakon čega ju je Ognjen upitao da li joj je Darko možda branio da se više bavi pevanjem.

– Ne, ne, za to isključivo krivim sebe. Nije mi branio – bila je jasna Ana.

Poslušajte i pogledajte njen novi spot i numeru “Delirijum”.

Podsećamo, Ana je nedavno za pink.rs izjavila:

- Darko i ja smo okej, što se mene tiče jer ja mogu da pričam samo u svoje ime. On je osoba koja će zauvek imati moju podršku. On to odlično zna. To se nikada neće promeniti jer imamo dete, Lorenu. Između nas postoji neraskidiva veza. Uvek ću želeti da ga vidim kao pobednika u svakom slučaju - rekla je Sevićeva.

Ana je posle višegodišnje pauze predstavila novu pesmu, a ovim povodom obratila se javnosti emotivnom porukom.

https://www.instagram.com/p/Bs_WuAiBG5d/?utm_source=ig_embed

- Nisam neko ko je euforičan, tremaroš, paničar... Mislim... Nisam bila, sve do sada! Retko pokazujem emocije u javnosti kakve god da su... "tugu osmehom krijem valjda je bolje tako"... Veći deo svog "javnog" života provela sam daleko od onoga što volim i što sam želela da vam pokažem. Život me je odveo, bar što se javnosti tiče, u voditeljske vode ali to je taj divni nepredvidivi život. Od pojavljivanja u ZG moj muzički put sveo se na nešto što u velikoj meri nisam bila ja, ali sam bila neko ko se tražio, pored stalnih svirki moja muzika u javnosti ostala je u zapećku svakako mojom krivicom! Valjda je do sada jasno da sam ja uvek kriva za sve... Ne zamerite mi, tražila sam se! Znate šta?! Izgleda da sam se pronašla, tj sigurna sam u to! Pronašli su me oni i pomogli da se pronađem. Hvala na sjajnoj pesmi, sjajnoj pokretačkoj energiji i svemu onom što ste vi! Zamislite šta vam tek spremamo!