Celebrity News

Njen prvi TV poljubac bio je sa Vojinom Ćetkovićem, a evo šta Iva Ilinčić kaže o tome

Njen prvi TV poljubac bio je sa Vojinom Ćetkovićem, a evo šta Iva Ilinčić kaže o tome

O seriji "Žigosani u reketu" jutros su govorile Iva Ilinčić i Miona Marković, i to u gostovanju kod Nataše Miljković, a voditeljki je jedna rečenica posebno privukla pažnju.

Serija "Žigosani u reketu" s pravom je jedna od najpopularnijih u ovom trenutku, a glumačka postava priča je za sebe. Pored afirmisanih zvezda poput Dubravke Mijatović, Aleksandra Radojičića, Svetozara Cvetkovića, Žarka Lauševića, Vesne Trivalić, Srđana Todorovića, Jelisavete Orašanin, Bode Ninkovića i niza drugih, pokazalo se da i mlade glumačke snage nipošto ne oskudevaju u talentu. To su pokazale i Iva i Miona.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Iva Ilinčić (@ivailincic) дана 25. Јан 2019. у 8:49 PST

Iva, inače, u seriji glumi Vojinu ćerku, kog tumači Nebojša Dugalić. Ona je studentkinja Muzičke akademije, a profesor joj je Vojin Ćetković. I baš prvi dan snimanja, mladoj glumici desio se zadatak - poljubac sa profesorom.

- Čekaj, prvog dana snimanja pao je poljubac sa Vojinom? - iznenadila se Nataša.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jutro sa Natašom (@jutrosanatashom) дана 26. Јан 2019. у 1:32 PST

- Tako je, prvo pa muško. Prošlo je sasvim u redu, on je predivan kolega kao i svi ostali iskusni glumci koji nam, zaista nije fraza, uvek na snimanjima izlaze u susret i daju sve od sebe da nam pomognu - odgovorila je Iva.

Natašu je dalje interesovalo i da li je to Ivi prvi poljubac pred kamerama.

- Ako se ne računaju studentski filmovi, da, ovo mi je prvi glumački poljubac u profesionalnom ostvarenju - odgovorila je Iva.

Serija je, inače, privukla mnogo pažnje radnjom koja govori o običnim, svakodnevnim ljudima. U centru pažnje je odnos dvojice prijatelja, Srbina i Hrvata, koji pokušavaju da se vrate košarci, ali sama priča svih likova je još dublja, pa su pozitivne kritike koje publika ima za seriju sasvim na mestu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Iva Ilinčić (@ivailincic) дана 20. Нов 2018. у 12:59 PST