Celebrity News

Darko Lazić pokazao Marinin TRUDNIČKI STOMAČIĆ! (video)

Darko Lazić pokazao Marinin TRUDNIČKI STOMAČIĆ! (video)

Gagićeva je ostala trudna sa pevačem pre saobraćajne nesreće, a saznala je da je u drugom stanju dok je pevač bio u bolnici.

Darko Lazić, koji je krajem oktobra doživeo stavičnu nesreću od koje se još oporavlja, izveo je verenicu Marinu Gagić u provod, pa svima pokazao njen trudnićki stomak.

https://www.instagram.com/p/BtJrp6fHn81/

Naime, Gagićeva je ostala trudna sa pevačem pre saobraćajne nesreće, a saznala je da je u drugom stanju dok je pevač bio u bolnici. Marina je sve vreme bila uz Lazića, nije se odvajala od njega ni kad je bio u banji Selters, a ni sad kada je Darko olučio da lečenje nastavi u banji Koviljači.

Pevač je zasigurno obradovao brojne fanove kada je posle skoro punih 100 dana od stravične nesreće stao na noge i pozdravi osve putem društvene mreže Instagram.

https://www.instagram.com/p/BtJ4UUTn0_S/

Dok su bili na slavlju, Darko je uzeo telefon, i snimio kako miluje trudnički stomak i tako pokazao da jedva čeka da mu stigne naslednik.

Njegova verenica ne skida osmeh sa lica a reklo bi se da su njih dvoje veoma srećni i zadovoljni u iščekivanju prinove, odnosno sina.