Celebrity News

JEDVA DA JE BIO PUNOLETAN kada je bio sa OVOM pevačicom: Bekamovi se stide Bruklinove afere, ZABRANILI mu da se viđa sa njom

JEDVA DA JE BIO PUNOLETAN kada je bio sa OVOM pevačicom: Bekamovi se stide Bruklinove afere, ZABRANILI mu da se viđa sa njom

Bruklin Bekam ima tek 19 godina, a sebi je već obezbedio titulu velikog zavodnika... Nema sumnje da će u godinama koje dolaze praviti haos među damama u šoubiznisu, zapravo već je počeo i to još kao tinejdžer.

Zgodni Bruklin se poslednjih meseci ne odvaja od svoje nove izabranice Hane Kros, ali je sada na svetlost dana isplivala afera kroz koju je prolazio neposredno pre veze sa ovom manekenkom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hana (@hancross) on Jan 25, 2019 at 12:07pm PST

Poznato je da je najstariji sin Dejvida i Viktorije Bekam godinama bio sa glumicom Kloe Morec, sa kojom se neprestano raskidao i mirio, ali je u periodu između veze sa njom i Hanom švrljao naokolo, a to njegovi roditelji nikako nisu podržavali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hana (@hancross) on Jan 23, 2019 at 2:59pm PST

Naime, mlađani Bekam je tada osvajao brojne lepotice, a sada se ispostavilo da se među njima našla i 28-godišnja pevačica Rita Ora. Spekuliše se da su Bruklin i ova Albanka imali kratku i strasnu vezu tokom 2017. godine, u trenutku kada je jedva bio punoletan.

Ovaj Bruklinov izbor užasno je naljutio njegove slavne roditelje, posebno mamu Viktoriju, koja mu je otvoreno rekla da ne odobrava tu avanturu, a potom je povukla i drastičnije poteze.

Ovaj mladić i devet godina starija Rita viđeni su nekoliko puta kako razmenjuju nežnosti u javnosti, a nakon toga modna dizajnerka je rešila da pošalje sina nazad u Njujorku i strogo mu zabrani viđanje sa popularnom Albankom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on Jan 14, 2019 at 12:34pm PST

Procurele su i informacije da se Viktorija poverila prijateljima da ne želi da Bruklin potpadne pod Ritin uticaj i da se provodi sa ženom koja je poznata po tome što neprekidno menja partnere.

Podsetimo, u zagrljaju ove dame našli su se Rob Kardašijan, Kris Braun, Džastin Biber, Kelvin Haris, Luis Hamilton... Trenutno je u vezi sa muzičarem Endrjuom Vatom.

Svakako su Viktorijine kritike dale rezultata, jer se čini da je Bruklin trenutno zaljubljen kao nikada u životu, a da li će i u budućnosti praviti roditeljima probleme ljubavnim izletima ostaje da vidimo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on Dec 2, 2018 at 1:50pm PST