Celebrity News

Ana Sević iskreno o ljubavnom životu, Laziću i zbog čega ćerki NIJE REKLA da će dobiti BRATA

Ana Sević iskreno o ljubavnom životu, Laziću i zbog čega ćerki NIJE REKLA da će dobiti BRATA

story

Ana Sević se nedavno vratila na muzičku scenu, a sada je progovorila o muzici, ljubavnom životu, ali i Darku Laziću.

Dugo nisi radila klubove i kafane, pa jesi li spremna za nastupe?

- Meni to jako nedostaje. Jedva čekam da počnem da radim i da publici pokažem sve ono što smo spremali - kaže Ana za espreso.rs.

Da li te saobraćajni udes koji je imao Darko Lazić ubrzao i usporio u nameri da se vratiš na muzičku scenu?

- Pa, pesma je trebalo da izađe ranije. Snimljena je još u septembru. Tako da sve to što se desilo Darku, taj jedan od životnih delirijuma, uticao je na to da se premijera prolongira.

Dok si ranije bila sa Darkom, često su te prozivali da je tebi lako jer si našla "zlatnu koku" jer su svi gledali na Darka kao na naplaćeniju zvezdu "Granda". Koliko su te pogađale sve te prozivke?

- I da kopam u rudniku 24 sata, postojali bi ljudi koji bi pričali tako nešto. Svako priča iz svog iskustva ili iz svoje tačke gledišta. To me nikada nije povređivalo. Ja odlično znam ko sam i šta sam, koliko dajem svemu čemu se posvetim i kako moj život izgleda. Ja isključivo gledam ko priča, a ne šta priča.

Kako tvoj sadašnji dečko Danijel Nedeljković gleda na tvoju muzičku karijeru?

- Danijel je iz potpuno drugačije priče. On nikada nije imao dodirnih tačaka sa estradom i svakoj osobi koja je van tog sveta je taj posao sigurno čudan, ali ja imam njegovu stopostotnu podršku i sigurno ne bih sve ovo iznela na svojim plećima da nije bilo njega.

Da li pokazuje znake ljubomore? Je li Danijel spokojan da te pusti na nastupe?

- Pa, nismo još došli do toga jer još nisam počela da nastupam, ali on odlično zna ko sam ja i nema mesta za takve stvari. Mi smo sigurno jedno u drugo i prosto, ne treba se opterećivati takvim stvarima.

Pisalo se da je Darko godinu dana izbegavao da potpiše razvod braka između tebe i njega. Šta se dešava? Da li ste se napokon razveli?

- Ne, nismo. I dalje nismo razvedeni.

Jesi li nestrpljiva da i zvanično dođe do tog razvoda? Je li ti to predstavlja pritisak?

- Pa, ne! To je samo jedna formalnost, koja mi ne utiče na život. Ja sam nastavila sa svojim životom, Darko je nastavio sa svojim životom. Bože moj, on će uskoro da dobije i dete. Tako da taj papir ništa neće promeniti.

Da li Lorena zna da će dobiti brata i da li još to čuvate od nje?

- Ne! Ja ne čuvam ništa od nje, ali to nije na meni da joj saopštim.

Ko su ti prijatelji sa estrade?

- Naravno, to su Andreana Čekić, koja mi je kuma i dalje. Iako se ona razvodi od svog supruga i ja se razvodim od svog. Naravno, Nikolina Kovač je neko ko mi je prijatelj. Nekada zbog stila života ne možemo često da se viđamo, ali kada se vidimo onda sve nadoknadimo.

Andreana je bila tebi kuma na venčanju, a ti si bila njoj. Pošto se obe razvodite, ko je to kome bio baksuz?

- Ne znam šta bih ti rekla. To ti se zove sudbina.