Celebrity News

Miloš Timotijević OTKRIO šta misli o društvenim mrežama, a mlađim generacijama PORUČIO OVO

Miloš Timotijević OTKRIO šta misli o društvenim mrežama, a mlađim generacijama PORUČIO OVO

Miloš Timotijević siguran je da je "kod nas sve obrnuto", pa da su zato šanse da se kultura podigne na viši nivo moguće su samo ukoliko od samog vrha na kulturu počne da se gleda kao na nešto važno.

- Šanse da se u ovoj zemlji kultura podigne na viši nivo moguće su samo ukoliko od samog vrha na kulturu počne da se gleda kao na nešto važno. Kod nas je sve obrnuto. Počev od političara, pa do javnih ličnosti iz sveta glume, muzike i sporta, svi promovišu kafane i jeftinu zabavu. Prestave i kulturni događaji nemaju takav odziv onih ličnosti na koje se omladina najviše ugleda. Kako onda da krivimo te pred kojima je život, a ne one koju su takvu situaciju napravili?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milos Timotijevic (@milosdtimotijevicofficial) on Mar 29, 2018 at 1:41pm PDT

Ipak, ne krivi društvene mreže za bilo kakav propust.

- Ne bih za sve okrivio društvene mreže. Postoje portali i profili na kojima možete videti nešto pametno, naučiti nešto novo i dobiti inspiraciju za neke manje ili veće stvari. Svako od nas svojevoljno bira kako će koristiti velike mogućnosti interneta.

Ovo vreme se, ipak, mnogo razlikuje od onog kada je on bio mladić.

- Razlikuje se mnogo, i to po onim najvažnijim životnim stvarima. Sve što su tada bile mane, danas su vrline, i obrnuto. To je tužno, a, kako mi se čini, sve je gore. Sve je okrenuto naglavačke, a velika većina stoji u mestu. Svi brinu kako će se drugima dopasti, za dobru knjigu, film i rad na sebi nema se vremena.