Celebrity News

HEROINA SVOG ŽIVOTA, A NE ŽRTVA U VAŠIM OČIMA: SPEKTAKULARAN NASTUP Jelene Karleuše! (foto/video)

HEROINA SVOG ŽIVOTA, A NE ŽRTVA U VAŠIM OČIMA: SPEKTAKULARAN NASTUP Jelene Karleuše! (foto/video)

Jelena Karleuša je imala snažnu poruku povodom skandala koji je zadesio nju i njenu porodicu tik pred početak njenog nastupa...

Jelena Karleuša nastupila na spektakularnoj ceremoniji MAC i predstavila svoju novu numeru, a pre toga izašla je da preuzme nagradu. Za najbolju kolaboraciju godine Jelena Karleuša - Aca Lukas "Bankina".

Naime, pre spektakularnog nastupa, najpoznatija balkanska diva obukla je crvenu haljinu i pokazala stajling za pamćenje.

https://www.instagram.com/p/BtO-TZ7HleO/?utm_source=ig_embed

Jelena je preuzela nagradu i otkrila kome je posvetila.

- Ovu nagradu posvećujem mojoj mami - rekla je Jelena sa setom u glasu.

Kao što smo i rekli na početku, Jelenin nastup je počeo dramatičnim videom kojim se zapravo obratila svima, fanovima i medijima, nakon skandal o kome se piše nedeljama.

Ovaj snimak počeo je tako što vidimo njeno "beživotno" telo kako leži preko znaka na kom je simbolično precrtana reč "život".

Uz video čuo se Jelenin glas koji govori:

- I, evo je! Posle svega... Evo je majka dvoje dece. Supruga. Zvezda! Njeno dostojanstvo. Njeno ime. Ima lepu kožu, bleda je, kao da je ovde već dugo...

Mada, kada malo bolje pogledam, nešto mi ovde nedostaje... Ne vidim krv, a miriše na nju. Na nasilje bez noža, bez pištolja, na zlo i to ono koje više nije moglo da utiče na nju, pa je rešila da utiče na to kako je drugi vide.

Zbog nje i svih njih odlučila sam da budem heroina svog života, a ne žrtva u vašim očima - poručila je diva i uz ovacije započela svoj dugoočekivani nastup.

Pogledajte kako je sve izgledalo: