Celebrity News

Goga Sekulić - Prve slike posle porođaja u Švajcarskoj

Goga Sekulić - Prve slike posle porođaja u Švajcarskoj

Pevačica Goga Sekulić 11. decembra 2018. godine postala je mama i na svet donela sina kome je dala ime Vasilij Andrej. Novopečena mama porodila se u Cirihu gde i živi, u jednoj od najprestižnijih privatnih klinika.

Sada je lepa pevačica prvi put nakon što je svom suprugu Urošu Domanoviću podarila naslednika viđena na ulicama Beograda ispred jednog prestoničkog restorana.

Goga, za koju slobodno možemo reći da sija, viđena je u ženskom društvu, ali i posebnoj pratnji, malenoj devojčici koju je držala za ruku.

Čini se kako se pevačica, odlično snalazi sa mališanima, pa ne čudi što kaže da joj se rođenjem sina ostvarila najveća želja.

Inače, Goga je nedavno otkrila i ko joj najviše pomaže oko mališana:

Uroš mi dosta pomaže, a tu je i njegova mama jer on ima narednih meseci jako važna takmičenja tako da ima jake treninge, što zahteva i san. Oko bebe smo najviše angažovani moja sestra, koja živi u Cirihu, svekrva i ja. Za mesec dana će doći i moji roditelji, tako da beba uživa u pažnji svih nas. Teško je jer zaista malo spavam, ali nije mi žao jer mi je sin prioritet – rekla je skoro Goga kojoj je sigurno porodica "uskočila" na mesto dadilje kako bi vredna mama imala veče za sebe.