Celebrity News

Bivša devojka Mika Džegera pronašla utehu u slavnom glumcu: Klint Istvud smuvao 65 godina mlađu klinku?!

Bivša devojka Mika Džegera pronašla utehu u slavnom glumcu: Klint Istvud smuvao 65 godina mlađu klinku?!

Mlađana Nur je već dokazala da voli starije muškarce, mada je Istvud sa svojih 88 godina definitivno najstariji od njenih dosadašnjih ljubavi.

Javnosti je postala poznata nakon što je započela vezu sa 75-godišnjim frontmenom Roling Stounsa, Mikom Džegerom, a nakon raskida 23-godišnja Nur Alfala "sigurni zagrljaj" potražila je kod slavnog oskarovca, 88-godišnjeg Klinta Istvuda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noor Alfallah (@nooralfallah) on Apr 22, 2018 at 10:33pm PDT

I baš kada bismo pomislili da starijeg ljubavnika od 75-godišnjeg frontmena Roling Stounsa ne može da pronađe, javnost se ponovno zabavlja novim ljubavnim odabirom 23-godišnje Nur. Ovoga puta snimljena je u društvu 88-godišnjeg glumca i režisera, odvezavši se s njim iz jednog restorana u Zapadnom Holivudu u nepoznatom smeru.

Pre nego što je sela u njegov automobil, i to na zadnje sedište, pokušavajući tako da izbegne paparace, Nur Alfala večerala je s Istvudom, ali i svojim roditeljima. Iako iz časopisa i novina "vrište" naslovi o novoj holivudskoj vezi, posebno jer Istvudove stalne partnerke Kristine Sandere nije bilo na vidiku, Nur Alfala tvrdi kako su oni isključivo prijatelji, i to porodični prijatelji.

- Nema tu nikakve ljubavne veze. Nismo zajedno. Porodični smo prijatelji i moja porodica bila je na večeri. Verujte mi, nema ničega između nas - izjavila je Nur za Dejli Mejl.

Da voli starije muškarce, dokazala je nakon što su je povezali sa Mikom Džegerom, a početkom decembra snimljena je u društvu 57-godišnjeg milijardera Nikolasa Bergruena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noor Alfallah (@nooralfallah) on Apr 14, 2018 at 7:31pm PDT