Celebrity News

Ivan Ivanović SE VRAĆA sa svojom emisijom, ali uz jednu "skromnu" promenu (video)

Ivan Ivanović SE VRAĆA sa svojom emisijom, ali uz jednu "skromnu" promenu (video)

Voditelj Ivan Ivanović nedavno je napustio televiziju "Prva", na kojoj je osam godina vodio popularnu emisiju "Veče sa Ivanom Ivanovićem".

Međutim, sada, za sve one koji su se tužni oprostili od ovog šou-programa on ima divne vesti!

Naime, iako se spekulisalo da će popularni voditelj karijeru nastaviti u nekoj marketinškoj agenciji, a potom i da će emisiju preseliti na drugi kanal, on je našao novo rešenje.

Ivan je danas na svojim društvenim mrežama potvrdio da će nastaviti da snima svoju emisiju, koja će se od sada emitovati na Jutjubu sa nazivom "Skromno veče sa Ivanom Ivanovićem".

U duhovitom klipu, po kome je ekipa ovog šoua i poznata, i isečku iz serije "Igra prestola" voditelj je otkrio i da će nova emisija premijerno početi sa emitovanjem 8. februara.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

8. februara na https://www.youtube.com/channel/UCx41qTSUurvyzYl0Z-ZZygg/featured

Објава коју дели Ivan Ivanović (@veceivan) дана 31. Јан 2019. у 10:07 PST


Podsetimo, Ivanović je rekao da je odluku da napusti Prvu nakon promene vlasnika doneo iz ličnih i poslovnih razloga.

- Nemam razloga da verujem da će vreme koje dolazi na Prvoj biti onakvo kakvo je bilo i ne postoji ništa što će moći da me uveri da će moći da se radi slobodno. Mislim da je situacija takva kakva je i ne želim da moje ime stoji uz sve što se desilo prilikom kupovine te televizije, niti mislim da treba da dovodim sebe i tim koji je radio deset sezona u situaciju da budemo uslovljeni, pritisnuti ili da budemo poniženi pre svega potencijalnim pretpostavljenima koji će se možda pojaviti - rekao je poznati voditelj za agenciju Beta.