Celebrity News

Selin Dion BESNA: Muzička diva svima ZAPUŠILA USTA nakon komentara o ANOREKSIČNOM izgledu i mlađem dečku

Selin Dion BESNA: Muzička diva svima ZAPUŠILA USTA nakon komentara o ANOREKSIČNOM izgledu i mlađem dečku

Kanadska pevačica Selin Dion (50) ne prestaje da privlači pažnju javnosti, kako medija, tako i fanova koji je je "prate u stopu".

Međutim, kako je godinama živela mirnim životom i "van" stranica svetskih tabloida, ova diva izgleda je dobila svojih pet minuta i tu.

Naime, otkad se u javnosti pojavila sa 16 godina mlađim plesačem Pepeom Munjozom (34) fanovi je ne ostavljaju na miru. Selin je tako pored kritike za ogromnu razliku u godinama između nje i Pepea dobila i negativne komentare na nje "bolesno mršav" izgled.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Newsafricanow (@newsafricanow) дана 1. Феб 2019. у 12:28 PST


U intervjuu koji je nedavno dala za britanski The Sun pevačica je odlučila da prokomentariše, kako kaže, lažna nagađanja o vezi s plesačem.

- Pepe je moj prijatelj, najbolji prijatelj. Pa sasvim je normalno da se držimo za ruke i provodimo vreme jedno s drugim. Radimo zajedno - rekla je Selin za britanske medije i naglasila da je još slobodna.

Ona je i svima koji je kritikuju poručila da je jednostavno puste da živi svoj život.

- Ako se samoj sebi sviđam ovakva kakva jesam, ne želim uopšte da razgovaram o tome. Nemojte me gnjaviti, nemojte me fotografisati. Ako vam se sviđam, to je odlično. Ako vam se ne sviđam, onda me jednostavno pustite na miru - rekla je ljutita pevačica.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Laha Magazine - مجلة لها (@lahamag) дана 23. Јан 2019. у 1:46 PST