Celebrity News

Emina Jahović od dece KRIJE da kraj sebe ima muškarca, a evo i zašto

Emina Jahović od dece KRIJE da kraj sebe ima muškarca, a evo i zašto

Iako su turski i srpski mediji brujali o vezi pevačice Emine Jahović i turskog biznismena Sadetina Sarana, njih dvoje nikada nisu pričali o vezi. Čak ni nakon nedavnog raskida, posle kojeg su se pomirili.

Emina ne krije da je zaljubljena i zadovoljna u ljubavi sa čovekom koji joj je nakon razvoda od Mustafe Sandala vratio osmeh na lice. Međutim, za novu romansu, kako priča, nije rekla naslednicima Javuzu i Jamanu.

- Moji sinovi to ne znaju, oni su još uvek mali - odgovorila je Emina na pitanje da li joj je bilo teško da sinovima objasni da je posle rastanka sa njihovim ocem ponovo zaljubljena.

Pevačica ističe da je s godinama naučila da njena sreća ne zavisi od muškarca koji je deo njenog života.

- Moja sreća, na moju sreću, ne zavisi od ljubavi i ljubavnog života. Kada su mi deca dobro i kada sam ja dobro, kada sam zdrava i imam energije i kada se bavim poslom koji volim, uvek sam srećna. To razumeju najviše majke, žene koje imaju decu. Ranije, kada si klinka, pa si zanesena u ljubavi i tako neke stvari, onda čoveku zavisi sreća samo od toga. A sada ne - iskrena je Emina, iako joj u ljubavi ide sve kako treba, čak je upoznala čitavu Sadetinovu porodicu i čest je gost njihovih porodičnih okupljanja.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Magazin Gazetesi (@magazinngazetesi) дана 6. Јан 2019. у 7:45 PST

Kako je Emina svojevremeno bila deo turske serije “Polje lala”, pitali smo je da li razmišlja o Holivudu i uopšte o stranom tržištu kada su muzika i gluma u pitanju.

- Pa ne znam baš, to je malo... Snimali smo pre nekoliko dana spot za moju pesmu. Zove se “Vukovi”. To je jedna od mojih najlepših balada do sada. Jedva čekam da je publika čuje. Bilo mi je krivo što publika nije mogla na MAC-u da je čuje, ali biće prilike. Eto, možda posle tog spota krenem i u Holivud - kaže Emina, koja je na regionalnoj dodeli nagrada u Beogradu osvojila dve nagrade, dok je stajlingom na crvenom tepihu zasenila mnoge koleginice.

- Meni se dopadaju ovakve dodele nagrada. Spremala sam se oko dva sata. Sve sam završila u salonu, gde sam obukla i haljinu, tako da se nisam spremala dugo - objašnjava pevačica, koja je nagrađena za duete.

Jahovićeva se otisnula i u tekstopisce, pa je za koleginicu iz Hrvatske Jelenu Rozgu napisala pesmu “Proleće”.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina) дана 30. Јан 2019. у 1:58 PST

- To je pesma koju sam napisala pre 14 godina i ona je stajala i čekala na ovaj dan. Nije kome je namenjeno, nego kome je suđeno i ona je to zaista odradila maksimalno dobro. Mislim da će pesma doživeti ono što zaslužuje - kaže Emina, kojoj je ova godina počela uspesima kako u poslu, tako i u ljubavi.

Podsećanja radi, ona i Sadetin Saran započeli su vezu u septembru prošle godine. Kako se pisalo, njih dvoje upoznao je bivši Eminin suprug, zbog čega je sumnjao da ta veza traje još dok su bili u braku. Turski mediji već mesecima pišu da je veza pevačice i milionera ozbiljna, te da on gradi kuću na obali za njih dvoje. Fotografije na kojima je pevačica u zagrljaju njegove višečlane porodice govore o tome da je on nju upoznao sa najbližima, dok ona očigledno Sadetina nije sa svojim sinovima. Međutim, kako pišu turski mediji, Emina je novog dečka predstavila bratu Mirsadu, dok je majci ispričala sve o čoveku kojeg je zavolela.