Celebrity News

Andreana Čekić: Ne želim nikome da se razvodi, ali ako već mora, neka to bude ovako kako Ivan i ja činimo

Andreana Čekić: Ne želim nikome da se razvodi, ali ako već mora, neka to bude ovako kako Ivan i ja činimo

Kod njih definitivno važi ona fraza da je dobar razvod bolji nego loš brak.

Izvori bliski paru su za domaće medije su otkrivali da su Andreana Čekić i Ivan Miladinović pauzirali brakorazvodnu parnicu budući da pevačica još uvek nije dobila državljanstvo (podsetimo, Andreana je rođena u Austriji).

Međutim, Čekićeva to oštro demantuje.

- Ne, nismo odustali od razvoda, taman posla! Samo nikako da nađemo vremena da potpišemo papire. Čuli smo se sa advokatom, samo da preciziramo datum i nema tu neke velike matematike - izjavila je ona.

Ipak, ona sama priznaje da postoji jedan problem, iako nemaju decu ili zajedničku imovinu, što obično predstavlja jabuku razdora na ovakvim parnicama:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Andreana Cekic (@andreanacekic) дана 10. Мај 2018. у 6:19 PDT


- Kada smo potegli priču o razvodu, kad smo shvatili da više ne ide i sami sebi to priznali, pokrenuli smo i priču o psu. Kako da delimo psa, on nam dođe kao dete! Jeste Ivan Bjanku meni kupio i poklonio, faktički je moja jer se poklon ne vraća. Ali opet, i on je obožava, nema smisla da i on bude bez nje. Nema smisla da iko ispašta ili bude uskraćen - istakla je Andreana, dodajući da su pronašli rešenje u tome da jedan dan pas bude kod nje, a drugi kod supruga.

- Dogovorili smo se bez ikakvih natezanja i skandala. Zato je Ivan i kupio stan blizu mene, da možemo bez velikog napora da šetamo Bjanku od mene do njega i obrnuto. Svakome bih poželela ovakav razvod! Mislim, ne želim nikome da se razvodi, ali ako već mora, neka to bude ovako kako Ivan i ja činimo - entuzijastično je zaključila Čekićeva.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Andreana Cekic (@andreanacekic) дана 31. Мај 2018. у 3:08 PDT