Celebrity News

PONUDA IZ SNOVA: Anastasija postaje lice SVETSKOG modnog brenda, ali o tome NE SME DA PRIČA

PONUDA IZ SNOVA: Anastasija postaje lice SVETSKOG modnog brenda, ali o tome NE SME DA PRIČA

Njena lepota i autentičnost mogu parirati svetskim modelima!

Anastasija Ražnatović nedavno je posetila Pariz, a pored toga što je uživala u svim čarima grada svetlosti, ona je i sklapala poslovne saradnje. Naime, izvor blizak Anastasiji ističe da je ona u Francusku otišla kako bi sklopila saradnju sa jednim poznatim modnim brendom.

- Krajem prošle godine menadžeri jedne svetske komapnije, koja još nije prisutna na našem tržištu, kontaktirali su Anastasiju sa ciljem da pregovaraju o potencijalnoj saradnji. Pošto se krajem godine otvara jedan od najvećih tržnih centara na Balkanu, prvi put u Srbiji naći će se i ovaj čuveni modni brend. Upravo je to bio razlog da Anastasiju pozovu da bude njihovo zaštitno lice. Radi pregovora Ražnatovićeva je otputovala u Pariz kako bi se sastala sa čelnim ljudima i prešla sve detalje ovog projekta - objašnjava izvor koji je upućen u ceo slučaj i u nastavku otkriva šta se dešavalo na jednom od sastanaka:

- Pošto se radi o godišnjoj kampanji, već posle posete njihovoj centrali i prvog sastanka shvatili su da postoji velika mogućnost za saradnju. Kao zaštitno lice ona bi većim delom nosila celu kampanju. Tokom boravka u Parizu uradili su i probni set fotografija, koje će biti samo prvi deo onoga što sledi. Saradnici iz modne kuće bili su srećni što su za srpsko tržište pronašli ambasadora kog su tražili - priča izvor Blica.

Anastasija nije želela da komentariše razloge svoje posete glavnom gradu Francuske, i to s razlogom. Kako izvor navodi, ona je potpisala ugovor o ćutnji, po kome ne sme da govori o ovoj saradnju, u suprotnom će morati da plati visoku odštetu.