Celebrity News

Mira Banjac vodi ljutu bitku sa bolešču, ali se NE PREDAJE

Mira Banjac vodi ljutu bitku sa bolešču, ali se NE PREDAJE

Glumica Mira Banjac (89) smeštena je u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu početkom oktobra prošle godine i do sada se nije oglašavala u medijima o svom zdravstvenom stanju.

Razlog njenog boravka u bolnici bio je problem s vodom u nozi, zbog čega nije mogla da se kreće, a Mira je otkrila da se ne oseća dobro i da i dalje trpi bolove.

- Još sam na bolovanju, na kućnoj nezi. Problem s nogom nije prošao, ma kakvi... Pokušavam sad da prohodam, barem po kući. A to ide veoma sporo. Još mi se voda zadržava u nozi - ispričala je glumica.

Iako je pri kraju devete decenije života, ova glumica je retko kad odmarala. Pre zdravstvenih problema, često je putovala po zemljama bivše Jugoslavije, u zavisnosti od toga gde ima angažman, i uvek bi profesionalno odradila svoj deo posla. Još češće je išla na premijere, kako pozorišne tako i filmske, i na taj način davala podršku kolegama.

- I inače se osećam nikako. Umorna sam, jednostavno. Teško i razgovaram. U potpunom sam istrošenom stanju. Nadam se proleću definitivno, možda tada i prođe sve ovo - iskreno je rekla.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ??Београдски Bремеплов?? (@beogradski_vremeplov_011) дана 14. Сеп 2018. у 9:59 PDT