Celebrity News

NA TAJNOJ LOKACIJI: Zbog obožavateljki Džoni Dep morao da promeni hotel u Beogradu

NA TAJNOJ LOKACIJI: Zbog obožavateljki Džoni Dep morao da promeni hotel u Beogradu

Džoni Dep trenutno u Beogradu snima film "Minamata", a njegove obožavateljke na sve moguće i nemoguće načine pokušavaju da dođu do njega – a izgleda da im to polazi za rukom.

Upravo su one razlog zbog kojih je slavni glumac morao da promeni hotel u kome je smešten, a navodno mu se stalno nude i "kraljice noći", piše dnevni list "Kurir".

- Znali smo da će dolazak Džonija Depa izazvati veliku pažnju javnosti, ali nismo mogli da pretpostavimo da glumac neće imati mira od obožavateljki koje su se otvoreno nudile i preporučivale glumcu preko osoblja. Dolazile su i devojke lakog morala, one koje naplaćuju seksualne usluge. Pošto će se u Beogradu zadržati pet nedelja, morali smo da ga premestimo u drugi smeštaj, na potpuno suprotnu lokaciju, kako bi zadržao privatnost koju je i sam tražio. Tako je kompletna ekipa oko Depa, od njegovih kuvara i stilista, pa sve do osiguranja, premeštena s njim na tajnu lokaciju - ispričao je izvor iz produkcije.

Dep je tokom snimanja u Beogradu tražio maksimalnu privatnost pa je tako sa sobom poveo vlastito osoblje, a osoblju hotela u kojem boravi zabranjen je svaki kontakt s njim.

Ipak, uprkos jakim merama obezbeđenja, nedavno ga je u jednom beogradskom restoranu srela srpska pevačica Ivana Nikolić koja je uspela i da se fotografiše sa njim.

View this post on Instagram

A post shared by Johnny Depp (@jd.johnnydepp) on Jan 31, 2019 at 4:21am PST