Celebrity News

Zorannah se pokajala što je iznela detalje raskida sa fudbalerom: Ne želim da mu dajem medijski prostor

Zorannah se pokajala što je iznela detalje raskida sa fudbalerom: Ne želim da mu dajem medijski prostor

Popularna modna blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, objavila je prošle nedelje roman Golden sky, nastavak njenog prvenca Vanilla sky. Ona je za datum izdavanja odabrala "Dan zaljubljenih", što je u duhu knjige koja prati ljubavne dogodovštine glavne junakinje Lane.

Evo šta je Zorana rekla o novoj knjizi, ali i ljubavnom životu i putovanjima:

- Nastavak prvog dela knjige, svi likovi su isti, osim što je glavna junakinja promenila dečka. Od početka sam planirala da knjiga ima tri dela i da oslikava realan život. U prvom delu je bila njena tinejdž ljubav, sada je zrelija. Sada je u dvadesetim godinama, seli se u Atinu zbog dečka sportiste i u jednom momentu izgubi sebe - rekla je ona za Pink.rs.

Iako tvrdi da roman nije autobiografski, čitaoci često pronalaze sličnosti sa njenim životom. Zorana je nedavno objavila video u kom je prvi put progovorila o raskidu sa fudbalerom Danijelom Milićevićem zbog koga se preselila u Belgiju, a potom i u Francusku. Ona je tom prilikom otkrila da je ta veza bila teška za nju, kao i da se njen bivši dečko loše poneo prema njoj.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zorana Jovanovic (@zorannah) дана 7. Феб 2019. у 5:30 PST

- Ja pišem o onome o čemu znam, ali je Lana mentalno drugačija od mene. Neke stvari se poklapaju, ja nisam nikada izgubila sebe. Ja sam u tom videu rekla šta se desilo i htela sam da stavim tačku na tu temu, a i dalje se priča o tome. Ne želim da dajem medijski prostor osobi koja više nije u mom životu. Možda nije trebalo da snimim taj video - rekla je ona i dodala da ne želi da otkrije da li se u njenom životu pojavila nova ljubav.

Zorana se nedavno vratila iz Los Anđelesa, a uskoro je očekuje još jedan put za Ameriku. Ona je otkrila i da vredno radi na novom proizvodu kojim će iznenaditi svoje pratioce.

- Ovog puta idem na malo ezotičniju destinaciju, pa se vraćam ovde da promovišem knjigu. Ove godine izbacujem još jedan bjuti proizvod, ali ne mogu o tome još da pričam - najavila je Zorana.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zorana Jovanovic (@zorannah) дана 30. Нов 2018. у 2:25 PST