Celebrity News

Goca Šaulić i deca obratili se SVIM dragim ljudima koji su bili uz njih!

Goca Šaulić i deca obratili se SVIM dragim ljudima koji su bili uz njih!

Neutešna porodica tragično nastradalog i preminulog Šabana Šaulića je nakon sahrane u Aleju zaslužnih građana, odlučila i da uputi javnu zahvalnost svim dragim ljudima koji su bili uz njih u ovim teškim danima, obrativši se medijima saopštenjem koje prenosimo u celosti: 

– Prošlo je sedam dana otkako nas je napustio suprug, otac, deda, tast, svekar, kum, brat, prijatelj, veliki čovek i umetnik Šaban Šaulić. Želimo da se zahvalimo svim poštovaocima Šabanovog lika i dela iz celog sveta na bezbrojnim izrazima saučešća, podršci, i saosećanju u našem bolu. Hvala našim kumovima, prijateljima, familiji, saradnicima, kolegama, Predsedništvu i Vladi RS, medijskim kućama, upravi i zaposlenima na Novom groblju, diplomatskim predstavništvima u Nemačkoj, čelnicima grada Beograda kao i svim ostalima koji su pomogli da lakše prebrodimo težak period i dostojanstveno ispratimo našeg Šabana.

Posebnu zahvalnost na prijateljstvu, podršci i bezrezervnoj pomoći dugujemo Predsedniku RS Aleksandru Vučiću i članovima negove porodice, Ministruspoljnih poslova Ivici Dačiću sa porodicom, ministru odbrane Aleksandru Vulinu i njegovoj supruzi Nataši Vulin, pokrajinskom sekretaru Vojvodine za socijalnu politiku Predragu Vuletiću i njegovoj porodici, generalnom sekretaru predsednika RS Nikoli Selakoviću sa porodicom, ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću sa porodicom i predsedavajućem predsedništva BiH Miloradu Dodiku. Sa neizmernom zahvalnošću i poštovanjem, Gordana Šaulić sa decom – piše u saopštenju porodice Šaulić.