Celebrity News

Smogla snage da SA ŠTAPOM DOĐE NA DODELU: Selma ISKRENO o BOLESTI, ali i sinu koji sve to gleda!(foto)

Smogla snage da SA ŠTAPOM DOĐE NA DODELU: Selma ISKRENO o BOLESTI, ali i sinu koji sve to gleda!(foto)

Glumica Selma Bler (46) otkrila je u oktobru prošle godine da joj je dijagnostikovana multipla skleroza.

Zvezda ostvarenja "Vrisak" i "Pravna plavuša" je tada u ispovesti na društvenim mrežama napisala da je "godinama osećala simptome, ali da joj je dijagnoza postavljena tek u avgustu ove godine".

Sada se prvi put nakon ovog priznanja pojavila na crvenom tepihu nakon dodele Oskara pred "Vanity Fair" žurku u Los Anđelesu.

U lepršavoj haljini sa plaštom i specijalno za nju dizajniranim štapom za hodanje, pozirala je fotografima, a onda su je u jednom trenutku preplavile emocije i zaplakala je.

- Toliko toga je bilo potrebno da bih došla ovde - rekla je ona dok su joj okupljeni tapšali.

Suze je ubrzo obrisala, vratila osmeha na lice i nastavila da pozira do kraja.

Naime, kako Blerova ističe, dijagnostifikovanje multiple skleroze je stiglo kao olakšanje, budući da doktrori godinama unazad nisu imali odgovore na pitanje šta nije u redu sa njenim zdravljem, odnosno zbog čega gubi ravnotežu, pada nasred ulice ili ima problem sa govorom. Oni su to godinama pripisivali umoru i činjenici da je glumica nedavno postala majka, iako je ona osećala da je posredi nešto mnogo ozbiljnije od toga.

U razgovoru za "GMA", Selma je priznala da je, kada god njen danas 7-godišnji sin nije bio u blizini, posezala za alkoholom kako bi ublažila hroničan bol koji je osećala u telu, a koji su lekari ignorisali i pripisivali ih hormonima.

- Kada sam vozila sina u školu koja se nalazi nedaleko od naše kuće, morala sam, nakon što on izađe iz vozila, da odremam neko vreme u kolima pre nego što bih se uputila nazad kući. Osećala sam stid zbog svega toga. Davala sam sve od sebe da mu budem dobra majka, i uspevala sam u tome, ali me je ujedno i sve to ubijalo - otkrila je glumica.

https://www.instagram.com/p/Btn_WUenpoR/?utm_source=ig_embed

Poseban segment razgovora koji je snažno uticao na milione gledalaca širom sveta je svakako onaj u kom Blerova priznaje, sa osmehom na licu, kako je njen sin reagovao na dijagnostifikovanje ove bolesti.

- Već me je stalno viđao kako ispuštam stvari po kući i iznenada padam, a, kako sam uvek želela da ostanem hrabra zbog njega, počinjala bih da se smejem. Onda bi me on imitirao i počeo da ispušta stvari i pada. Smejali smo se zajedno, ali sam mu rekla da to nikada ne radi van porodičnog doma - ispričala je ona, dodajući da je njenog sina samo zanimalo to da li će ona umreti.