Celebrity News

SVET BRUJI O OVIM DETALJIMA: Ledi Gaga i Bredli Kuper noć posle Oskara PROVELI ZAJEDNO!

SVET BRUJI O OVIM DETALJIMA: Ledi Gaga i Bredli Kuper noć posle Oskara PROVELI ZAJEDNO!

Ledi Gaga i Bredli Kuper izazvali su ubedljivo najviše pažnje na 91. dodeli Oskara koja je održana preksinoć u Los Anđelesu, a sada su seu stranim medijima pojavile informacije o tome šta se dešavalo po završetku ceremonije.

Ledi Gaga dobila je Oskara za najbolju numeru, a ona i Bredli Kuper na sceni su zajedno izveli pomenutu pesmu "Shallow" iz ostvarenja "A star is born" i tom prilikom sve vreme razmenjivali poglede. Na kraju izvođenja zamalo je pao i poljubac, i to dok je u publici sve vreme sedela Bredlijeva izabranica Irina Šajk.

Zbog toga svet već dva dana ne prestaje da bruji o Gagi i Kuperu, a glasine da hemija među njima nije bila samo gluma sve su jače.

CEO SVET komentariše INTIMAN odnos pevačice i Bredlija Kupera, a evo kako je izgledao SUSRET Lejdi Gage i Irine Šajk (foto)

Kako piše britanski "Dejli Mejl", pevačica i glumac nastavili su druženje i nakon svečane dodele Oskara, na after partiju, a prema tvrdnjama izvora, Bredli je više vremena provodio s Lejdi Gagom nego sa Irinom.

- Na zabavu su najpre stigli Bredli, Irina i njegova majka, a Lejdi Gaga je došla tek nakon 22 sata i odmah prišla Bredliju. Stalno su se dodirivali i gledali - rekao je izvor i dodao da je glumac više pažnje posvećivao pevačici nego Irini s kojom je nedavno dobio i ćerku.