Celebrity News

Podneta prijava protiv Darka Lazića? Zbog izazivanje opšte OPASNOSTI pevaču STIŽE TUŽBA?

Podneta prijava protiv Darka Lazića? Zbog izazivanje opšte OPASNOSTI pevaču STIŽE TUŽBA?

Kako stara narodna izreka kaže: ”Nesreća nikada ne ide sama”, ispostavilo se kao tačno u slučaju Darka Lazića, mada, kod njega je ipak bilo mnogo više  sreće nego nesreće, a ovo su tek posledice nečeg drugog.

Kako portal Pink navodi, pevač će odgovarati pred Prekršajnim sudom za izazivanje opšte bezbednosti i saobraćajne nesreće.

Podnet je zahtev za pokretanje prekršajnog postupka zbog neprilagođene brzine, odnosno prebrze vožnje u trenutku kada se dogodila saobraćajna nesreća i još prekršaj zbog upravljanja motornim vozilom bez vozačke dozvole i vožnje u stanju teške alkoholisanosti (1.39 promila).

Podsetimo, Darko Lazić doživeo je tešku saobraćajnu nesreću u Brestaču kod Pećinaca pre četiri meseca. Njegov automobil sleteo je s puta i prevrnuo se na krov, a ubrzo posle nesreće na lice mesta stigli policija i Hitna pomić, koja je Lazića prevezao u KBC Zemun.

Kola u kojima je pevač bio su nasred njive, prevrnuta na krov, skroz uništena. Darko je više puta operisan, a potom je lečenje nastavio u banji Selters i u banji Koviljači.